Tratamentul anti-aging prin acupunctura

Se refera la tratamente anti-aging, regenerative, prevenirea imbatrinirii precoce prin reechilibrarea energetica a organismului cu ajutorul Acupuncturii, laserpuncturii si laserterapiei.

Tratamentele anti-aging au ca obiectiv incetinirea procesului de imbatranire, prevenirea imbatranirii precoce, mentinerea potentei sexuale, a uzurii premature a organismului in conditii de stress, promovarea longevitatii, in ciuda vietii trepidante pe care o traim.

Cei care aleg aceasta metoda terapeutica, se vor prezenta initial la o consultatie de specialitate, unde medicul acupunctor va decide dupa o explorare amanuntita a starii energetice a organismului (examen clinic complet, examenul pulsurilor, limbii, irisului, masuratori electrice la nivelul meridianelor de acupunctura, masurarea temperaturii corpului in anumite zone cu temometu de contact digital, aprecierea gradului de receptivitate la acupunctura), daca starea D-voastra poate fi tratata prin acupunctura.

Dupa aceasta consultatie se va stabili conduita terapeutica de urmat (cate sedinte, cate cicluri de tatament, ce masuri igieno-dietetice sunt necesare).

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.