Friptura de miel la cuptor

Ingrediente: se folosesc pulpele si coastele care sunt delicioase, 2 legaturi ceapa verde , 4 legaturi usturoi verde, usturoi uscat pentru impanat, sare, piper, condimente, vin alb

Timp de preparare:
1 h (complexitate redusa)

Mod de preparare:

Carnea de miel se spala bine, se zvanta, se unge cu ulei si condimente, pulpele se cresteaza, se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt. Se adauga si putina apa fiarta.

Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.

Va iesi o friptura frageda si rumena! Se serveste cu spanac pregatit simplu, cu gogosele de cartofi.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.