Ghiveci calugaresc

Ingrediente: 4-5 cartofi, 1 dovlecel, 3 cepe, 1 farfurie fasole verde, 2 legaturi patrunjel verde, 3 morcovi, 1 conopida, 1 telina mica, 5 rosii, 2 ardei grasi, 1 varza mica, 100 ml bulion de rosii, 1 pahar ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Telina, ceapa, dovlecelul, morcovii, cartofii se curata de coaja. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei. Legumele se taie cuburi (cartofii, dvlecelul), felii subtiri (morcovii telina, rosiile), fideluta (varza), bucatele (conopida, fasolea verde, ardeii).

Se pun toate peste ceapa, sa se caleasca putin. Se stinge totul cu apa, se sareaza, se pipereaza, se presara verdeata, nu toata, si se da la cuptor, aproape 1 ora.

Cand se scoate din cuptor se presara restul de patrunjel si este gata.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.