Lansarea primului magazin al Mihaelei Glavan

Mihaela Glavan si–a lansat primul magazin de accesorii pe 12 februarie 2009. Acesta va comercializa, in mod exclusiv, cele doua branduri ale designerului, Sepala si RSM (Reconstructed Style for Man), dar va functiona si ca un concept store.

“Deschidem acest magazin din dorinta de a ne apropia mai mult de clienti, de a le oferi pantofi de designer la preturi accesibile. Totodata, magazinul va avea si rolul unui concept store, urmand sa gazduiasca din luna martie o serie de evenimente si proiecte strans legate de fashion, design, arta in general. In magazin am creat un spatiu permanent cu tema Recycled, in care vor fi expuse spre vanzare creatii ale designerilor romani realizate din materiale reciclabile. Banii obtinuti din vanzarea acestora vor fi donati unei fundatii ecologice. Un alt proiect pe care il voi demara este Touched By, care consta din mini-colectii de accesorii semnate tot de cunoscuti designeri romani vestimentari, dar si de persoane publice cu simt artistic.”, declara Mihaela Glavan.

Localizat in Dorobanti, o zona selecta a Bucurestiului, magazinul are o suprafata de 75 de metri patrati si etaleaza un design unic, care urmareste principiile SLOW DESIGN-ului.

Conceptul reprezinta un manifest care invita la o foarte atenta utilizare a resurselor si a timpului nostru. SLOW DESIGN-ul naste spatii si obiecte menite sa reduca graba perpetua in care consumam si ne consumam.

Magazinul este construit dupa principiul oglindirii, in care fiecare element se regaseste intr-un raport asociativ cu peretele opus, la fel cum doi pantofi fac pereche doar asezati paralel unul fata de celalalt.

Hexagonul, elementul dominant al spatiului, se combina intr-o maniera organica si contemporana cu obiecte reciclate si recontextualizate, materiale naturale, motive specifice anilor ‘70, dar adaptate zilelor noastre. Conceptul magazinului este semnat de ComsiCosma & Co. (Creative Consultant – Stefan Cosma, Arhitect – Mihnea Sandu).

Lansarea oficiala a magazinului Mihaelei Glavan, aflat pe strada Intrarea Tudor Stefan, numarul 24, a avut loc in data de 12 februarie, si a continuat printr-un open day a doua zi.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.