Promotii si surprize

In noiembrie si decembrie in toate magazinele Flo&Jo din tara vor fi promotii cu reduceri şi surprize. In premiera in Romania, conceptul de “Limited Edition” pune accentul pe anumite piese vestimentare care beneficiaza in plin sezon, timp de doua saptamani, de un pret cu totul special. In plus “Tinuta saptamanii” – in fiecare saptamana alta, diferita de la magazin, la magazin – aduce inca o reducere de 25% la achizitionarea unui outfit-ul complet.

Designerii italieni iti propun o serie de produse care te vor atrage prin calitate şi reduceri de pana la 30%. In premiera in Romania, conceptul de “Limited Edition” pune accentul pe anumite piese vestimentare care beneficiaza in plin sezon, timp de doua saptamani, de un pret cu totul special.

In paralel, in toate magazinele Flo&Jo din tara, vei remarca “Tinuta saptamanii” – in fiecare saptamana alta, diferita de la magazin, la magazin – formata din mai multe produse, la fiecare dintre ele aplicandu-se o reducere de 50%.

Cumpara outfit-ul complet, recomandat de Flo&Jo pentru a beneficia de discountul de 50% şi de a scapa de intrebarea fatidica „Oare cu ce ma imbrac astazi?”

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center