Salata boeuf
Author: Ella Kosta
Ingrediente: 3 kg cartofi rosii, 1 kg morcovi, 1 cutie mica de mazare, 1 borcan castraveti in otet (800 g), 1/2 borcan gogosari in otet, 1 conserva carne de vita, 1 borcan maioneza (400 g), 1/2 borcan mustar clasic (sau picant, dupa preferinta), sare, piper (dupa preferinta)
Se spala cartofii si morcovii si se fierb in coaja, dupa care se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie cubulete mici.
Castravetii, gogosarii se taie tot cubulete mici si se pun la scurs inainte de a se adauga compozitiei. Carnea se taie tot cubulete mici si se adauga restului de amestec.
Se amesteca bine toate ingredientele, se adauga sarea, mustarul si maioneza la sfarsit.
Se poate orna cu felii de castraveti, gogosari, ou, masline.
RETETA TESTATA!!!