Chipul meu

Author: DeeA

M-am uitat la toate din aceasta lume, la tot ce a trecut pe langa mine mai repede sau mai incet, lucruri pe care le-am analizat si lucruri la care am ramas oarecum indiferenta, lucruri care m-au afectat intr-o masura mai mare sau mai mica, lucruri pe care nu le-am bagat in seama sau care au durut. Am vazut aproape tot ce se putea vedea in lumea asta, bine si rau laolalta, am vazut chiar si cum ar putea arata fericirea, am tinut-o candva in causul palmelor, dar mi-a scapat printre degete.

Au fost promisiuni pe care nimeni nu le-a respectat, poate nici eu, dureri pe care le-am alinat si dureri la care am ramas rece pentru ca nu le puteam stapani pe ale mele, lacrimi pe care le-am varsat si lacrimi pe care le-am inghitit oricat de amare erau.

Au existat usi pe care nu le-am deschis si usi pe care nu le-am inchis, insa alegerile au fost din punctul meu de vedere corecte.

Am abandonat iubiri sau prietenii sau ele m-au abandonat pe mine si imi dau seama ca exista vise pe care nu le-am trait, nu le regret si nici nu le vreau. Am vazut tot ce mi s-a oferit si nu am putut acepta, ca si ce nu mi s-a oferit si as fi vrut sa accept.

Am vazut in ganduri tot ce ar fi vrut fiecare sa spuna, insa acele cuvinte nu au ajuns la mine niciodata, la fel ca si multele cuvinte pe care ar fi trebuit sau nu sa lerostesc, dar care au ramas numai in mintea mea.

Nu-mi amintesc daca am iubit vreodata… imi amintesc visele tale.

Nu-mi dau intotdeauna seama daca te apropii sau te indepartezi, uneori cred ca faci toate astea in acelasi timp. Imi doresc din nou sa cunosc linistea pe care am cunoscut-o cand ti-am privit indelung chipul.

Poate daca mi s-ar aduce chipul tau inapoi acum, ar fi mult mai usor sa aflu din nou chipul pe care stiam ca l-am pierdut: Chipul meu.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Ai un sufet frumos si sincer.Daca esti asa si in viata,cred ca esti o femeie minunata,nu doar desteapta!Dar de ce suferi atat?Cat a insemnat “pierderea” pe care o transmiti si celor ce te citesc?

  • Andreifan

    frumos… chiar imi place acest site.. tineti-o tot asa !

  • am ramas fara cuvinte …..foarte frumos ,ma-m regasit in ceea ce ai scris ….parca am asternut eu e foaie aceste randuri …DeeA ii multumesc Domnului ca te-am cunoscut esti o persoana cu adevarat deosebita ….te pupacesc .

  • mai pe scrurt, dupa o perioada lunga de timp petrecuta cu cineva, avem nevoie de persoana iubita sa ne regasim pe noi… nu neaparat ca simtim ca in alta parte nu ne gasim locul, ci, uneori, pur si simplu pt ca vrem sa ne amintim cum eram odata.. trist.. e greu sa mai crezi in trecut cand totul se termina (chiar si atunci cand te astepti) si, dintr-o data, esti usor dezorientata. n-avem incotro! proiectia sufletului nostru ramane animus!

  • numai am cuvinte sa zik si eu ceva …..foarte frumoas….in special ultima parte …..in mare parte ma regasesc si eu…super:X

  • raluCa

    foarte frumos si in special deosebit ceea ce ai scris aici..ma bucr sa vad ca unle perosane se gandesc si la altii,nu doar la ele…felicitari! un id se poate? 🙂

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.