Ciorba de praz

Author: EllaKosta

Ingrediente: 800 g praz, 2 morcovi mari, 1 telina potrivita, 1 ceapa, 1 legatura leustean, 2 linguri ulei, 2 linguri orez, 500 g zeama de varza sau bors, sare dupa gust

Mod de preparare:

Prazul se curata, se taie rondele, se pune intr-o oala, se caleste in ulei 2 minute, dupa care se adauga o cana de apa si se inabuse 5 minute. Se adauga telina, morcovul si ceapa taiate marunt si 3 litri de apa.

Se fierbe pana se inmoaie legumele, se adauga orezul ales si spalat. Cu 5 minute inainte sa se fiarba toate legumele se pune zeama de varza sau borsul si leusteanul tocat marunt.

Se serveste cu ardei iute si paine prajita.

RETETA TESTATA!!!

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.