Power Plate la Luxury Show

Power Plate participa la cea de-a doua editie a Expozitiei Internationale Luxury Show ce va avea loc in Centrul Expozitional Romexpo Pavilionul Central in perioada 6 – 9 decembrie 2007. Luxury Show este un eveniment ce va reuni cele mai importante brand-uri premium si de lux. Printre acestea se afla si Power Plate, liderul de piata in domeniul tehnologiei vibratiilor.

Vizitatorii standului Power Plate vor beneficia gratuit de o sedinta de antrenament asistati de un instructor. „Ii asteptam pe vizitatori la standul nostru, pentru a putea incerca cea mai inedita si revolutionara metoda de intretinere corporala”, a declarat Artur Petrovici, master trainer Power Plate. Echipa Power Plate poate fi gasita la standul 105 in cadrul Pavilionului Central al Romexpo.

„Power Plate ofera beneficii incredibile: accelereaza scaderea in greutate, imbunatateste forta musculaturii si mobilitatea, reduce aparitia celulitei, reduce durerile de spate si contribuie la recuperea dupa accidente. Dar cel mai spectaculos beneficiu este legat de reducerea timpului: antrenamentul cu Power Plate nu necesita sedinte lungi si extenuante. 10 pana la 20 de minute de 2, 3 ori pe saptamana sunt suficiente pentru a avea o silueta de invidiat” a mai precizat Artur Petrovici.

Power Plate reprezinta o tehnologie revolutionara bazata pe acceleratie. Studiile stiintifice au demonstrat efectele extraordinare observate in practica. Acesta tehnica a fost adoptata de mari celebritati precum Madonna, Julia Roberts, Kylie Minogue, Clint Eastwood, Brad Pitt si Printul de Wales. Cluburi sportive de renume au inclus Power Plate in programul de antrenament al sportivilor. Printre acestea se numara Nationala de fotbal a Germaniei, clubul Manchester United si echipa de basket, Los Angeles Lakers.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.