HARLEY-DAVIDSON® BUCURESTI la Luxury Show

Harley-Davidson® Bucuresti, dealerul oficial al companiei americane in Romania, va participa la Luxury Show, singurul eveniment dedicat marcilor de lux din tara noastra. La aproape 105 ani de la infiintare, Harley-Davidson® a reuait sa impresioneze si sa fidelizeze milioane de oameni, devenind unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri ale lumii. In 2007 s-a clasat pe pozitia 45 in celebrul top Interbrands, fiind prima companie specializata in productia de motociclete din clasament.

„Harley-Davidson este un brand cu o istorie extraordinara, care a reusit sa isi construiasca o reputatie de invidiat la nivel international. Motocicletele Harley-Davidson transmit valori unice, care au devenit practic identice cu numele brandului, conferind un statut aparte posesorului. Mai mult, stilul si sunetul inconfundabil le fac usor de recunoscut si admirat in orice colt al lumii”, declară Bogdan Bucurescu, General Manager Harley-Davidson Bucuresti. „Am ales să participam la Luxury Show pentru că locul Harley-Davidson este alaturi de cele mai apreciate marci ale lumii.”

Luxury Show este primul eveniment la care compania participa dupa lansarea oficiala pe piata din Romania, care a avut loc in cadrul SIAB 2007. La standul Harley-Davidson Bucuresti vor fi expuse cele mai celebre modele de motociclete, printre care se va afla si un Road King®, editie limitata, creat cu ocazia aniversarii a 105 ani de la infiintarea companiei. In plus, compania va prezenta si cateva articole de vestimentatie originale din colectia Motorclothes®.

Vizitatorii Luxury Show isi vor putea comanda propria motocicleta Harley-Davidson si o vor putea accesoriza in funcţie de preferinte. Poate cea mai importanta caracteristica a motocicletelor ce poarta celebrul logo „Bar and Shield” este ca pot fi personalizate in cele mai mici detalii, pentru a reflecta stilul posesorului. Astfel, fiecare motocicleta poate deveni unicat. Mai mult, colectia Motorclothes® intregeste experienta Harley-Davidson, accentuand sentimentul de libertate atat de caracteristic brandului.

Standul Harley-Davidson Bucuresti din cadrul Luxury Show poate fi vizitat zilnic în perioada 7-9 decembrie 2007, in cadrul pavilionului central al complexului expozitional Romexpo.

Harley-Davidson a intrat oficial pe piata romaneasca in luna septembrie, prin intermediul Harley-Davidson Bucuresti, primul dealer autorizat din tara. Showroom-ul Harley-Davidson va fi deschis pe strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, pana la finalul anului 2007, si exista planuri de a mai inaugura un alt showroom si service la cele mai inalte standarde pana la finalul anului 2008.

HARLEY-DAVIDSON BUCURESTI, singurul dealer oficial al legendarei companii americane in Romania, aduce gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare. In plus, prin intermediul dealer-ului autorizat, clientii vor avea acces si la colectia vestimentara MOTORCLOTHES®.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, dar si o linie completa de accesorii si haine. Este un brand legendar, care a reusit sa obtina status si performanta financiara solide in cei aproape 105 ani de existenta, cultivand relatii pe termen lung cu clientii sai. Compania va inaugura in 2008, in Milwaukee – Statele Unite, Muzeul HARLEY-DAVIDSON, care se estimeaza ca va atrage in jur de 350,000 de vizitatori anual, din intreaga lume.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.