Frumusetea la orice varsta!

Duminica 28 octombrie s-a incheiat cea de-a treia editie a expozitiei de cosmetice si frumusete a evenimentului Rapsodia Feminitatii la Centrul Comercial Auchan Titan.

Doamnele capitalei au avut oportunitatea de a intalni o parte dintre cele mai renumite branduri in materie de frumusete: Larkoti, unul dintre cele mai moderne SPA-uri, Rowenta si Tefal, “hairstilistul ideal” si “doctorul nutritionist”, Power Plate, ultima tehnologie a secolului in materie de aparatura de intretinere corporala, Deborah ce a oferit zeci de machiaje gratuite.

Nu in ultimul rand, clientii Centrului Auchan au putut intalni o parte dintre cele mai in voga vedete: Tom Tailor, Christina Aguilera si Naomi Campbell ce au lansat la Auchan noile arome ale sezonului toamna – iarna.

Vineri, 26 octombrie, au avut loc showurile de moda incendiare: Romantic Fashion si Eros Make Up Fashion Show by Catalin Botezatu, showuri oferite in cadrul evenimentului Rapsodia Feminitatii.

Publicul a reunit un numar record de spectatori pe segmentul showurilor de moda existente pana in prezent in centrele comerciale din Romania, peste 500 de persoane, ce au “paralizat” pentru doua ore galeria Centrului Auchan.

Colectiile prezentate in Romantic Fashion propun o nota futurista, dar plina de feminitate, in care alterneaza culorile inchise, tendinte ale sezonului: mov, albastru electric, verde combinate cu negru si maro.

Cei care au prezentat au fost: Tinar, Meli Melo, Leonardo, Angel, Pietra, Dov, Boxing, Torras, Kenvelo, Diadora, Lotto.

Eros Make Up Fashion Show a pus in lumina reflectoarelor munca make up artistilor: Camelia Duta, make–up artist Deborah, Andreian Georgeta si Alina Mandrisor, make up artisti Max Factor.

Colectiile Catalin Botezatu toamna – iarna au electrizat publicul ce a avut parte de o premiera absoluta: prezentarea “terestra” a colectiei de lenjerie Catalin Botezatu care a fost pentru prima oara “scoasa la lumina” la peste 10.000 metri inaltime in urma cu o saptamana.

Colectiile haute couture, pret a porter de lux si cea de rochii de seara au subliniat feminitatea evenimentului Rapsodia feminitatii.

Prezentatoare DJ Wanda a participat cu succes la o scurta cursa cu caruciorul prin Galeria Centrului, creaind senzatie printre admiratori.

Publicul a avut parte si de un mini recital Brad Vee Johnson, solist al grupului Boney M. ce a reusit sa ne aduca aminte de indragita melodie “Sunny”.

Rapsodia Feminitatii, deja eveniment cu traditie in lumea industriei de cosmetice, promite un alt show inedit in luna aprilie a anului 2008.

Evenimentul a fost sustinut de sponsorii: Centrul Comercial Auchan, Tom Tailor, Mexx, Deborah, Max Factor, Cristina Aguilera, Power Plate, Tefal, Rowenta, Philips, Larkoti, Asla Vital. Masina Feminitatii, mica si voinica: Citroen C2.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center