Cum suntem de fapt?

Author: Laura Iancu

O relatie se bazeaza pe incredere… un lucru pe care toti il sustinem insa oare cati dintre noi il respectam…? Vrem de la celalalt incredere… insa indoiala este la tot pasul, mai ales in cazul femeilor. Cum nu raspunde la telefon deja isi face aparitia ideea: „Clar, e cu altcineva”. Cum vine acasa, controlezi repede telefonul sa vezi poate a uitat sa stearga ceva, o mica urma de infidelitate, orice.

Oare de ce ii pandim atat de mult si de ce intotdeauna avem impresia ca ei calca stramb… sa fie oare pentru faptul ca toate femeile se plang de barbati… oriunde mergi mereu trebuie sa auzi vreo acuzatie asupra lor.

Dar oare noi suntem chiar asa ingerasi… oare e mai grav sa gandesti si sa-ti fie greu de a lua decizia de a insela… sau in cazul lor sa se iveasca ocazia, si fara a se gandi au grija sa nu o rateze? Un lucru e clar… femeie sau barbat, tot te gandesti.

Increderea nu exista nici macar din partea lui in ceea ce te priveste, si stii de ce, pentru ca se stie in stare, chiar daca nu a facut-o se gandeste de ce tu nu ai fi in stare sau daca a facut-o, e si mai rau, clar si tu esti in stare sa o faci deci din acest moment si el este in alerta. Si unde ramane increderea?

Sa ne gandim un pic… infidelitatea exista intr-o relatie? Era un proverb „gandesti, deci existi”, oare e valabil si aici? Gandesti ca te insala si intr-un moment o va face? Poate pentru ca incepi sa te schimbi la mici lucruri care iti atrag atentia si ai impresia ca iti ascunde ceva, devi mai stresant, mai egoist?

Oare noi indemnam partenerul la asta prin simplul gand ca oricand ar putea sa o faca? Oare in orice relatie pe parursul ei unul dintre parteneri a fost infidel, sau vreodata dispus sa fie? Cum suntem de fapt? Fideli si increzatori? Sau infideli si plini de indoieli? Iubitori si iertatori? Sau fermi in decizii?

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • anisia

    din pakate,relatiile din ziua d azi nu mai rezista pt k lipseste increderea,si d aici porneste totul!gandurile negre isi fak lok:unde o fi,c ou cine o fi,c o face?apoi urmeaza discutiile,verificarile prin urmarire si tot c inseamna verifikare si testare,dupa kre bineinteles k d aici pana la a se duce totul nu mai e dekat un pas,iar dk mai raman impreuna sunt konstienti k nu mai e k inainte si k intr-o zi sau la urmatoarea diskutie vor termina!si femeile si barbatii gresesc,masura in kare o fak nu o pot preciza eu,nu sunt indreptatita,desi femeile dau vina p barbati si invers,realitatea,eu una n-o kunosk inka,stiu doar k ambii gresesc!e usor s dai vina p celalalt,sa-i reprosezi tot c consideri k a gresit dar e atat d greu s acceptam k si noi gresim,asa greu sa n recunoastem greseala,ce sa mai zis de indreptarea acesteia…!!dk am sti,fiekare in parte,da incepem cu skimbarea d la noi,nemai avand pretentia k celalalt s o faca,cu siguranta nu am mai fi asa porniti,reci!…d multe ori suntem si egoisti iar asta afekteaza mult o relatie!sunt intre-adevar si parteneri cu kre nu t poti intelege si nu o scoti la kapat,dar ku astfel d oameni nu s merita sa ne pierdem timpul pt k vom astepta in zadar ceea c nu vom primii niciodata!cand nu e reciprocitate in tot ce se face,nu e nici intelegere,klar!si atunci,in lok sa mai dam vina unii p altii,mai bine am mai lukra la felul nostru d a fii si la felul d ai privii p altii!…

  • cJDEgLoHZjHlMh

    Supberly illuminating data here, thanks!

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.