Unicul defect al Femeii

Author: Octavia Durus

Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: „De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?”

Iar Dumnezeu a raspuns: „Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea? Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini.”

Ingerul a fost uimit de cerinte: „Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti
sfarsesti lucrul.”

„Ba n-o sa astept”, a protestat Dumnezeu. „Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima. Deja, se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi.”

Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. „Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale.”

„Da, este moale”, a incuviintat Dumnezeu, „dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini.”

„O sa poata gandi?” a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: „Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca
solutii si sa negocieze.”

Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. „Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el.”

„Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima”, l-a corectat Dumnezeu. „Pentru ce e lacrima?” intreba ingerul. „Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria.”
Ingerul a ramas impresionat.

„Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare.”

Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga.

Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase. Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna.

Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat. Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii.

Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi, sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.

Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta. Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce masina, ar zbura cu avionul, ar merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.

Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.

SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA CAT DE MULT VALOREAZA!

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • BEEETOOOONNNNNNNNNNN!NOTA 7OO DE MILIARDE DE CATRALIOANE DE………..SUPER-TARE!

 • adriana

  e cu totul si cu totul special! felicitari!

 • superb! fara cuvinte…

 • td-PWF

  no coment.Supeeeeeeeer beton

 • PrafDaddy

  ….si cu toate astea, ramane o curva:)

 • Roxana

  Singurul ”defect” al femeii este ca are nevoie de un barbat pentru a se simti cu adevarat femeie.
  Ce ne-am face fara voi,dragi barbati??

 • ce vrajeala de articol ceea ce este descris fac si barbatii oricum situri ca astea, reviste emisiuni la tv nu apareau daca femeia nu era complexata si era asa tare cum se crede , sa nu uitam totusi ca femeiile si au dobandit drepuri egale cu barbatii cu ajutorul sexului nici decum cu lucruri morale si inteligente

 • Nu generaliza PrafDaddy, mama, sotia, sora, iubita si fiica ta reprezinta un procent nesemnificativ intre femei,celelalte nu au nici o vina pentru acest fapt.

 • nikol

  minunat……………… fara cuvinte!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • numai o femeie frustrata putea scrie asta :)))))
  Btw, chiar nu sunt misogin, dar asta-i prea de tot :)))))
  Oricum, thx for the fun 🙂

 • vorba lu’ stef, “numai o femeie frustrata putea sa scrie asta”. O tampenie mai mare decat asta n’am citit de multa vreme. Pt. cea care a scris articolul: eshti modesta rau de tot!

 • Cristinutza

  Saracii voi barbatii ,habar nu aveti voi cate zace intr-o femeie si ce poate femeia sa faca din voi …Sunteti doar niste ustensile pentru noi :))))…Nu uitati totusi dragi barbati FEMEIA ESTE CE MAI DIABOLICA FIINTA DE PE PAMANT

 • whatever

  xxx esti cam varza..habarn-ai u cat de greu era pentru ele sa faca toate acele manifestatii cand se aruncau cu lucruri in ele si radeaud e ele ,d-abea daca erau bagate in seama bsi crezi ca puteau risca sa isi distruga demnitatea complet culcandu-se din interes cu barbati? daca era asa,noi nu mia ajungeam sa avem drepturi deloc.

 • foarte frumos….o descriere foarte buna a femeii(nu ma refer la toate persoanele de gen feminin ci doar la cele care sunt intr-adevar femei)…

 • Lividius

  orcum oa sa aiba un sfarsit tragic. Si ele nu iubesc neconditionat

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.