Dragoste franta

Author: Angel of Mine

„Pentru ca am nevoie de timp, pentru ca nu am rabdare, pentru ca inima mea simte ca te ascunzi, te strecori, gasesti motive, inventezi motive si, cum pot sa te iubesc, cum pot sa nu ma revolt si sa nu mai accept aceasta mocirla in care ma adancesc tot mai mult? Nu-ti ceream decat iubire, rabdare, atentie. Voiam sa simt ca sunt iubita, apreciata, sa simt si sa te simt… E atat de mult?“

Asa suna cuvintele de dragoste franta si ne intrebam de ce inseala femeile, poate si barbatii. Cauta pe cineva care sa le fie aproape, sa simta ca sunt iubite, apreciate, dorite. Nu cer absolutul; cer doar cateva lucruri firesti, care in viata de azi se pierd din moment ce oferta e atat de vasta pe piata.

Se ofera prea usor totul… si nu merita. Chiar nu merita! Uuitam de valorile morale, uneori ne pierdem in abis, in neant, si cand vrem sa iesim din acel infern nu putem. In doi, dupa mult timp, trecand prin prea multe greutati, fireste, uitam sa mai iubim, uitam sa iertam, uitam sa ne dorim, uitam de noi insine.

Cand cineva se apropie atat de mult, ii este atat de aproape incat ea ii simte respiratia… Un om atent, grijuliu… atent la dorintele ei… Tace, asculta, e acceptat de ea, e iubit de ea. El traieste doar pentru ea si ea o simte! Ea pune tot in aceasta relatie, se uita pe sine si face greseli, se indragosteste intr-un cuvant.

Totul pentru ea e in zadar! Stie ca nu e bine, se cearta pe sine, dar accepta, se amageste… spera! E bine? E rau? Nimeni nu poate sa spuna! Cine o vede cand plange? Cine o vede cand urla sufletul din ea? Nimeni… e tot singura!

Iubita? Nu… folosita si aruncata… Un telefon, o vorba macar… Cauti pe cineva al tau, un suflet pereche si cand colo te lovesti doar de amagire… Te trezesti intr-o dimineata ca ai fost tot timpul singura, chiar daca el a fost acolo, chiar daca ai impartit si bine si rau.

Te lasa singura! Esti singura! Ai fost mereu singura! Uiti sa mai traiesti, uiti sa mai iubesti, uiti sa mai doresti si cand ma uiti, ma sparg in mii de bucati. Nu stii nimic despre mine, nu-ti pasa. Ne stim de atat de putin timp si, totusi, am impresia ca te stiu de-o viata!

Vad cand ma minti, pot sa simt cand o spui, stiu ce-mi vei spune si ce simti imi arati. Nu esti tu, e cealalta fata a ta! Cu mainile mele te-as putea ucide, incet, dar sigur! Cu buzele mele, te-as purta pe culmi taioase si uitate de dorinte.

Tot ce-ti place, tot ce simti! Cu trupul meu te-as putea duce in locuri nestiute. Placeri uitate, ascunse! Cu ochii mei te-as privi cum vrei mai mult, te-as uri si te-as iubi. Ai vedea lumina din ei, dorinte, furtuni, soare si ploi?

Nu, nu poti vedea dincolo de ce simti tu. Ce simti tu e egoismul tau. As vrea sa te ranesc atat de tare, sa vad ca te doare, si ma urasc pentru ceea ce ma faci sa simt, bun sau rau, te urasc si te iubesc in acelasi timp…

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • simplu-eu

    de cate ori am simtit ce crii tu aici…………….si cate alte femei nu simt asta probabil……….sti ce ma intreb?cine paraseste cel mai des,cel mai mult barbatul femeia sau invers?si oare un barbat parasit simte la fel cu o femeie parasita?si oare exista o tipologie a celui care va fii mereu parasit si a celui care va parasi mereu?hm……….

  • unbarbatparasit

    da… un barbat parasit simte la fel ca o femeie… barbat sau femeie … nu conteaza … avem aceiasi inima

  • un suflet ranit

    traiesc de cava timp ceea ce tu spui

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.