Shakira si SEAT León Pies Descalzos

La conferinta de presa care a avut loc vineri, 26 ianuarie, la Berlin, in Hala Max Schmeling, SEAT si Shakira au prezentat premiul campaniei de strangere de fonduri pentru Fundatia Shakirei, Pies Descalzos (Picioare Desculte), un SEAT León unic, numit León Pies Descalzos.

„Sustinerea SEAT pentru Pies Descalzos este foarte bine-venita”, a declarat Shakira in timpul conferintei de presa. „Nevoia de educatie si alimentatie potrivite pentru copiii din tara mea natala, Columbia, este stringenta si sunt convinsa ca initiativa SEAT va ajuta mult.”

„Prin sustinerea fundatiei de caritate a Shakirei, dorim sa demonstram implicarea noastra sociala”, a declarat Erich Schmitt, presedintele SEAT. „Campania noastra intensa de promovare in toate tarile europene in care Shakira va avea concerte este gandita sa ofere posibilitatea publicului sa doneze bani fundatiei Pies Descalzos.”

O masina unica

León Pies Descalzos a fost creat de SEAT in colaborare cu Shakira. In procesul de design al masinii, Shakira a avut rolul de consultant in alegerea culorilor si a materialelor. Modelul standard SEAT León Cupra este acum transformat intr-o masina unica, pe care o persoana norocoasa o va castiga la tragerea la sorti care va avea loc la finalul campaniei de strangere de fonduri, in luna mai.

Campania de strangere de fonduri a inceput joia trecuta, odata cu primul concert al Shakirei de la Hamburg, care a deschis turneul ei european. Campania va fi comunicata pe toate canalele media si va fi integrata in comunicarea SEAT care anunta parteneriatul cu Shakira. Campania se va incheia pe 15 mai iar modelul León Pies Descalzos va fi inmanat castigatorului la Salonul Auto de la Barcelona, la incepului lunii iunie.

Pietele care intra in concurs pentru castigarea masinii sunt: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia, Elvetia si Anglia.

León Pies Descalzos cu 1 euro

Pentru a putea castiga masina trebuie donati bani fundatiei Pies Descalzos, asa cum este indicat in Campania SEAT: fie prin trimiterea unui SMS la un numar dedicat pentru fiecare tara participanta si donarea unui euro sau prin accesarea site-ului www.catch-the-fever.com, unde se poate dona orice suma prin intermediul unui card de credit.

León Pies Descalzos pe care il doneaza SEAT are o valoare de 27.300 euro in versiunea standard pe piata din Spania. In timpul conferintei de presa din Berlin, Erich Schmitt a oferit fundatiei Shakirei un cec cu aceeasi suma, ca prim impuls dat strangerii de fonduri.

Cel mai sportiv SEAT de serie

León Pies Descalzos are la baza recent-prezentatul SEAT León Cupra. Masina si-a castigat deja locul in cartile de istorie auto drept cea mai puternica masina spaniola care a circulat vreodata pe strada. Cu 240 CP (177 kW), noul model Cupra integreaza intreaga expertiza SEAT in designul de masini cu atitudine sportiva.

Completarile de design la León Pies Descalzos includ culoarea exterioara, un lila metalizat unic. Aceasta culoare poate fi regasita si in interior, pe consola si pe spatele scaunelor. Jantele de 18 inch sunt negre. Logo-ul Pies Descalzos (un picior descult) este aplicat pe scaune si in cateva locuri din exterior.

Fundatia Pies Descalzos

Fundatia „Pies Descalzos” a fost fondata in Columbia. Organizatia este devotata cautarii si oferirii de oportunitati pentru copiii din Colombia. Initial a functionat in Barranquilla, orasul natal al Shakirei, pe coasta Caraibelor, iar acum s-a extins in toata tara. Obiectivul fundatiei este de a imbunatati educatia, alimentatia si viata miilor de copii care traiesc in conditii restrictive in Columbia.

Informatii generale:
Shakira, una dintre cele mai tinere si de succes artiste, a ales SEAT, marca auto spaniola, ca sponsor principal al turneului ei European 2007 “Oral Fixation”. Turneul a inceput pe 25 ianuarie si se va incheia pe 18 martie, dupa ce va fi strabatut peste 10 tari europene si Shakira va fi sustinut concerte in cele mai cunoscute orase si locatii europene.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.