Omul care a decis sa faca o schimbare!

Author: Octavia

Acest individ, caruia o sa-i spun „omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui“, era atat de satul de viata pe care o ducea incat voia sa faca o schimbare in viata lui, de aici si numele de „omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui“, schimbare care, dorea el, sa fie de asa natura incat sa simta, realmente, o schimbare in viata lui!

Problema era ca nu stia ce schimbare ar putea face incat sa se faca simtita o schimbare in viata lui!

Stia ca o asemenea schimbare n-o poti face asa, printr-o simpla schimbare! Ce era de facut? Ce-ar putea sa schimbe? De mult timp isi dorea sa faca aceasta schimbare, schimbarea care sa-i schimbe viata si, tocmai de aceea, nu stia ce era de facut!

Ce sa schimbe? Incercase cateva schimbari inainte, dar nu au fost decat cel mult satisfacatoare!Trebuia facut ceva! Trebuia facuta o schimbare, simtea ca va ceda sub greutatea monotoniei apasatoare! Neaparat, era nevoie de o schimbare!

Nici nu-si mai aducea aminte de cand nu mai dormise in tihna, uitase cum este sa te trezesti odihnit si cu mintea limpede, si asta doar din cauza ca-si storcea creierul, pana la ultimul strop de ratiune, noapte de noapte, in speranta gasirii unei solutii care sa-i confere acea schimbare care sa-i schimbe viata!

Anii treceau, unul dupa altul, fara contenire, iar „omul care a decis sa faca o schimbare in viata lui“ era tot mai deznadajduit, tot mai necajit si mai fara puteri si pofta de viata! Nici acum nu gasise o modalitate de a face acea schimbare! Toate incercarile i-au fost zadarnice si nu i-au adus decat satisfactii de moment!

Care era acea nenorocita de schimbare care i-ar schimba viata?!

Utima schimbare il costase o pneumonie!

Simtea ca sfarsitul ii era pe undeva, pe-aproape si disperat la gandul ca nu reusise sa faca acea schimbare, care sa-i schimbe viata, se decise sa faca o alta schimbare! SCHIMBARE DE PLAN!

In fond si la urma urmei, ce-ar putea face asa de prodigios incat sa simta o schimbare majora in viata lui? Asta era! Trebuia schimbat obiectivul! Se hotari atunci sa nu mai faca nici o schimbare in viata lui si doar sa accepte realitatea, aceea ca nimic nu va avea sa se schimbe!

Abia acum putea observa, surprins, cate se intampla in jurul lui, abia acum observa ca totul se schimba, cu sau fara voia sa, abia acum intelese ca nu trebuia decat sa asiste la schimbare.

Abia acum constientiza ca fusese orb la tot spectacolul vietii, ca nu se bucurase de frumusetea fiecarui anotimp, de frumusetea fiecarui om, ca-si irosise timpul si ca viata trecuse pe langa el, si i s-a mai intamplat ca, abia acum, intelese care-i era rostul in aceasta oranduire de fapte si idei, toate aflate in permanenta schimbare!

CEEA CE VREAU SA VA SPUN ESTE: OAMENI BUNI, EGO-UL NU
ESTE PENTRU CEI CARE AU INTELES ESENTA VIETII!!!

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • pacat ca m-ai dezamagit spre sfarsit……….chiar ma captivasesi cu ceea ce ai scris pt ca si eu vreau o schimbare…….ma gandeam ca pot invata ceva de la tine……..se pare ca nu……..uneori schimbarile chiar sunt necesare ca sa poti sa AI o viata………..

  • marya

    Am simtit si simt si eu nevoia de schimbate…chiar simt ceea ce spui si imi vine sa pmag.Eu nu gasesc inca o solutie pentru schimbare insa mi-as dori.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.