Maturitate!

Femeile se maturizeaza mult mai repede decat barbatii. La 17 ani o femeie poate fi considerata un adult.

La 19 ani deja stie ce vrea: un barbat inteligent, dar usor de prostit, foarte bogat, dar neaparat cu dorinte de a se imbogati si mai mult pentru ea.

Egoist cu ceilalti, dar foarte darnic cu partenera lui, foarte frumos, dar nu mai frumos ca ea, ferm, dar bland, experimentat, dar naiv, preocupat de afacerile sale, dar aproape de sufletul ei, dorit de alte femei, dar foarte fidel…

La 17 ani barbatii inca mai colectioneaza surprize si se uita la filme cu karate, ca sa nu mai vorbim ca se joaca pe net in retea, cu copii de 14-15 ani!

Barbatul se maturizeaza in jurul varstei de 30 ani (nici atunci! barbatul ramane un copil pana moare!), dar deja o fiinta mult mai inteligenta ca el ii arata un certificat de casatorie de acum 7-8 ani si 2-3 copii care au nevoie de toate lucrurile din lume.

Daca vrea sa se trezeasca din acest cosmar )pentru ei este numai un cosmar, cu toate ca la incept a fost alegerea lor!), trebuie sa plateasca cel putin jumatate din munca tineretii lui si cel putin o treime din ceea ce va castiga pana la adanci batraneti, sub forma de pensie alimentara.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.