Altceva

Author: Angel Of Mine

Uneori in viata noastra simtim ca focul sa stins si totul se prabuseste! Simtim ca nimic nu mai e ca la inceput si dorim o schimbare, vrem altceva. Uneori in viata apare acel altceva ce face ca totul sa nu mai fie la fel!

Mergem mai departe, merg mai departe… departe de problemele ce ma coplesesc, departe de tot ce e in viata mea, bun, rau… din viata mea.

Incerc sa caut un motiv, incerc sa vad realitatea, stiu: noi nu avem o poveste a noastra, doar ca nu te mai iubesc! Imi pare rau, ma simt oarecum vinovata, dar trebuie sa-ti spun: nu te mai iubesc!

Stiu ca am facut greseli si stiu ca si tu simti la fel! Imi pare rau pentru lacrimile care s-au irosit asa, fara rost, imi pare rau pentru noptile in care gandul plin de tine nu m-a lasat sa dorm, imi pare rau pentru ca te-am ridicat de la pamant cand erai jos.

Ar fi trebuit sa te las acolo, in mocirla ta, sa nu te fi adus in lumea mea! E de necrezut, de neinchipuit! Ce frumos a fost si totul dintr-o data mi se pare acum atat de josnic, atat de murdar!

Explicatia? Eram indragaostita, eram iubita, eram completa, dar dintr-o data am fost trezita! A fost un vis frumos sau un cosmar? Un cosmar poate sa dureze atat de mult? Atatia ani? Totusi a fost un vis frumos, amestecat cu clipe de cosmar, transformate in ore de agonie, clipe triste, clipe irosite cautandu-te pe tine.

Te caut mereu, inca te astept si timpul pentru mine se scurge atat de incet… Ma pierd in amintirile cu tine, doar ele imi dau sperante, doar ele ma mentin treaza. Tu nu stii, nu stii… nu stii…

Incerc sa-mi traiesc viata ca si cum nimic nu a existat, dar te intreb cum pot cand tot ce am simtit pentru tine a fost real? Cand tot ce am trait a fost adevarat nu fals? Fara minciuna, ci pur si simplu adevarat!

Ar fi trebuit sa nu-ti raspund, ar fi trebuit sa nu te caut, ar fi trebuit sa nu existi in viata mea, pentru ca nimic, nimic nu mai e la fel… nimic.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.