Inca o data

Author: DeeA

Mi-am spus zilele astea ca as putea avea sansa sa mai sper din nou, mi-am descarcat sufletul, mi-am destainuit sentimentele. Viata asta te poate dezamagi in ultimul grad, sau te poate face sa mai crezi in ceva.

La un moment dat incepi sa gasesti speranta, sa crezi din nou, sa iti doresti sa mai simti ceva, orice. As vrea sa va incurajez si sa va spun ca totul e ok daca o luati de la capat cu cineva, poate numai printr-un noroc imens sa existe sansa asta pentru o femeie de treizeci de ani cu o viata nu tocmai placuta.

Am avut puterea sa mai incerc o data! Puterea sa incerc sa cred cu toate ca stiam de la inceput care va fi finalul unui lucru ce nu a inceput, dar se termina, fara voia mea, fara sa-mi doresc acest lucru.

Ma gandesc uneori ca poate as merita ceva in viata asta! Exista oameni care te fac sa te simti extraordinar de bine, ii simti alaturi, langa tine, iti creeaza impresia ca totul e minunat, au un talent special sa faca asta. Dupa care dispar, se ascund parca fiindu-le frica de o continuare.

Amintiri, sentimente, sperante, trairi… Inutil! Atractii fulgeratoare… totul se duce mai devreme sau mai tarziu. Am spus tot ce simt, am vrut sa inteleaga cineva, am vrut sa-mi fie alaturi, ma simteam atat de bine, intrezarisem o raza care putea alunga singuratatea.

A fost bine, am mai trait inca o data clipe in care nu m-am simtit singura, chiar si atunci cand nu era cineva langa mine. A stiut sa faca totul sa sune bine, avea puterea sa te faca sa crezi din nou in ceva. Inca o amintire, inca o parte a sufletului meu impartita pentru cineva.

Am adunat mereu clipele frumoase, am adunat ce mi s-a putut da si inca mai adun. O sa am atatea la un moment dat incat sa pot uita clipele urate? Dezamagirile, tristetea si toate momentele de singuratate care vor urma…

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • rianna

    Draga mea! Mergi mai departe! Sigur ca vei avea puterea sa uiti tot ceea ce a fost ca o pata cenusie in viata ta! Si nu mai folosi sintagme de genul @pentru o femeie de 30 de ani@. O femeie de 30 de ani e in momentul ei de varf! E o floare deschisa, cu parfum puternic, culori vii si multa, foarte multa frumusete! Traieste totul la maxim, nu suferi dupa vreunul caruia i/a fost teama de iubirea ta! Nu merita! Tu meriti cel mai mult! Te pup! Vreau sa citesc texte mai optimiste!

  • De acord cu comentariul anterior. Ce n-as da sa mai am pe mana o femeie de 30 de ani, da sa fie buna! Frumoase ganduri pe site-ul asta, si ii tare tipul care scrie (ice().

  • flore

    De ce nu scrii mai des , Deeia! Chiar stii sda spui frumos lucruri interesante , mai ales cele privind propriile trairi!

  • flore

    ti-am gresit numele Deea,scuza-ma!

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.