Certitudini

Author: Gratiela

Atunci cand lasi ceva frumos in urma ta, ai certitudinea ca nu vei fi uitat prea usor…

Nu, tu nu ma vei uita niciodata.

Asa cum Beethoveen a compus in continuare desi nu mai auzea, asa cum Stewie Wonder a cantat desi nu vedea si cum Toulouse-Lautrec a pictat si a fost totodata amantul aproape perfect, piciorul bolnav nefiind un impediment, tot asa tu vei trai pana la capat cu mine sau cel putin cu mine in gand, pentru ca m-am ancorat adanc in inima ta.

Chiar daca eu nu voi mai fi, stiu ca ti-am lasat atatea amintiri, atatea trairi si ti-am daruit atata dragoste cat sa-ti ajunga o viata. Chiar daca fizic nu voi mai fi langa tine, voi face in continuare parte din viata ta.

Chiar daca vei strabate singur cararile batatorite de noi, chiar daca vei face dragoste cu alte femei, chiar daca vei bea din potirul cu licoarea care ne placea amandurora, chiar daca vei lua telefonul si vei suna pe altcineva, pe mine sigur nu ma vei uita…

Si asta pentru ca sufletul meu iti apartine.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Luckyana

    Nu inteleg de ce te mai agati ,cu disperare ,de cineva care,poate,nu te mai vrea.Daca ai daruit ceva frumos,ai facut-o de buna voie si nu pentru o recompensa anume sau ca sa ramai in “analele istoriei”ca drept un “suflet nobil”.Unde ai de gand sa pleci ,de nu vei mai “fi”?pe lumea cealalta?crezi ca se va speria ca te sinucizi “din dragoste”si va fugi repede ,la tine ,sa te salveze?
    Nu poti impune cuiva sa te mai iubeasca ,daca nu mai simte acest lucru iar,daca nu o mai simte asta e pentru ca niciodata nu te-a iubit cu adevarat,asa ca ,mai bine uita si spera ca ,intr-o zi ,cu mult soare,vei intalni persoana care iti va impartasii sentimentele a.i. iubirea sa fie reciproca

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.