Dragostea?

Author: Cristina

Dragostea mea perfecta… numai o singura persoana in lumea asta mi-o poate oferi si de asta astept fericirea, astept iubirea si tot ce imi poate oferi cealalta jumatate a vietii mele.

Armonia noastra deplina si fiecare clipa de fericire vor fi culmea extazului nostru, incununat de o iubire totala care nu implica nimic altceva, nici interese, nici restrictii, nici minciuni, nici inselaciune.

Vom fi numai noi doi pe un taram uitat de lume… nu va mai exista nimeni pe acest pamant in afara de noi doi.

Clipe sublime, clipe adevarate, clipe de neuitat, amintiri pe care nu le uiti o viata. Vom fi mereu impreuna, vom fi mereu alaturi unul de altul, nimic nu va sta in calea fericirii noastre! Iubitule, vei fi al meu, vei fi cu mine, in fiecare clipa, in fiercare ora a existentei noastre…

Te astept sa apari in viata mea, te astept sa vii, poate nu se va intampla niciodata si speranta va muri incet incet in mine, asa cum moare un vis frumos.

Ce bine ar fi daca te-as gasi intr-o zi, te-am tot cautat, uneori am senzatia ca ai trecut pe langa mine, ca am trecut unul pe langa altul, dar nu ne-am dat seama.

Chiar daca nu vei veni, am trait un vis frumos, indiferent ca au fost numai cateva clipe imaginare, clipe in care pasiunea si extazul au depasit limitele normale…

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.