Durere

Author: Angel Of Mine

Cum am putut sa fac acest compromis? Nici eu nu stiu… cum am putut sa-mi incalc niste principii la care tineam? Nici eu nu stiu…

Dar stiu ca te-am iubit! Sau poate nu? Atunci, de ce ma doare, de ce simt durere? De ce m-au durut cuvintele tale?

Cat m-au durut… Imi venea sa plang, cat as fi vrut sa plang… Dar mandria mea spunea: mai stai, o sa plece… A plecat… si am plans. Am plans, dar el nu mi-a vazut lacrimile!

M-a durut, dar nu mi-a vazut nimeni durerea… Poate as fi vrut sa vezi ca plang, poate, daca ti-as fi aratat durerea ce-mi macina gadurile, visele si trupul, vedeai ca sunt si eu om, vedeai ca am si eu un suflet si ca eu sunt cea care sufera.

In tot acest timp, de cand te stiu „EU“ m-am uitat pe mine, am uitat ca am un suflet pe care ti l-am daruit tie neconditionat… Si totusi ma doare… De ce?

Vedeam fericirea din ochii tai cand imi spunea-i ca esti fericit langa altcineva… ca langa cealalta te simti acasa… De ce a trebuit sa-mi spui asa ceva… mie… cea cu care imparti atat de multe…

Crezi ca eu nu am suflet? Crezi ca eu nu potiubi? Nu pot simti? De ce?

Te aud si acum spunandu-mi ca vei fi al altcuiva… Ce as mai putea sa-ti spun… nu stiu… stiu doar ca simt durere… multa durere… si ma doare aceasta durere.

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

  • trista poveste…stiu cum e dar mie nu mi-a zis k va fi langa altcineva mai fericit…mie mi-a zis k mai vb cand voi sti sa ma comport intr-o relatie si ………….FII BLESTEMATA.da asta mi-a zis.desi am suferit si ink mai sufar enorm desi el nu crede si POATE m-a iubit candva….nu il pot ierta pt aceste cuv.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.