Unul pentru altul

Author: DeeA

Unii oameni sunt facuti unul pentru altul, se pot iubi, se pot intelege, pot fi alaturi, se pot imbratisa, pot ramane o viata intreaga impreuna.

Si asta pentru ca au ambitia sa pastreze ceea ce au si perseverenta de a merge impreuna mai departe, chiar daca nu totul este perfect.

Cata intelegere iti trebuie pentru a parcurge un drum in doi, cata rabdare, cate sacrificii trebuie sa faci, cate compromisuri?

Trebuie sa lasi mult, foarte mult, de la tine. Uneori te doare sufletul si te indoiesti daca e bine sau nu sa mergi mai departe intr-o relatie care scartaie. Insa incerci sa te salvezi pe tine, incerci sa salvezi totul, pentru a continua sa traiesti asa cum te-ai obisnuit.

Surpriza pe care o poti avea (o surpriza mare!) este ca poti face toate astea pentru a constata la un moment dat ca tot ce ai facut a fost in zadar, ca totul e degeaba, ca ai trecut peste lucruri grave, contrare principiilor tale, numai pentru a ajunge la fapte si mai rele, la compromisuri din ce in ce mai mari, care se sfarsesc trist.

Omul de langa tine, omul pe care credeai ca il cunosti, devine intr-o zi un strain si incepi sa te intrebi ce cauti acolo, cu el, de ce persisti intr-o relatie care nu are nici un viitor. Omul acela isi arata o alta fata, o fata deloc frumoasa, chiar neasteptat de urata.

Desigur, ti-ai tot spus ca nu trebuie sa abandonezi, ca raul se poate repara, ca poti sa treci si peste asta, ca poti uita, ca poti visa in continuare sa ai ce iti doresti.

Intrebarea este: pana cand?

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

  • iti multumesc ca existi …..acolo uneva …tu DeeA…

  • Geani

    Se spune ca ne intalnim jumatatea o singura data in viata. Dumnezeu ne da sansa asta. E posibil sa fie persoana cu care ne-am casatorit, am intemeiat o familie, dar e posibil sa nu fie asa. Apare, la un moment dat,cineva in viata ta, te-a vrajit, te-ai regasit acolo, e ceea ce-ti doresti. Ce faci atunci? Ori lasi totul in urma si pleci cu jumatatea ta, ori continui sa mergi alaturi de partenerul tau, constienta ca nu e jumatatea ta. Exista o legenda care spune ca la inceput oamenii aveau doua capete si cate doua perechi de brate si picioare. Zeii au aruncat asupra lor fulgere si i-au despicat in doua. De atunci oamenii au un singur cap si cate doua brate si picioare. Dar….inca se mai cauta intre ei, pentru ca aveau acelasi suflet. Se cauta. O pot face fara dezamagiri, fara escuri, fara deziluzii?

  • nu

  • gratiela

    cat adevar in aceste randuri…dar fiecare cu soarta lui

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.