Tendinte toamna-iarna 2006-2007

Culorile acestor anotimpuri se impart in trei categorii:

Sic, Clasic si Cazual

Sic: culorile si nuantele sunt adanci, interesate. Exista un joc de contraste, amestecand culoarea lemnului de trandafir cu stralucirea diamantelor, albul cu diverse culori, aceste combinatii creand tonuri cu efecte neasteptate.

Clasic: nuante efemere acoperite de culori stralucitoare, halucinante si electrice – asemenea luminilor orasului. Este un joc al contrastelor care amesteca ruginiul si antracitul, rubiniul cu brunul metalic, pentru a obtine tonuri neobisnuite, dar surprinzatoare.

Cazual: nuante care acopera toata gama culorilor stralucitoare, transparente, care se imbina pana la disparitia tonurilor. Amestecand alabstrul intens cu topazul, opalul cu zirconul, intr-o atmosfera opalescenta, cu umbre inseparabile.

Recapituland, putem spune ca moda s-a adaptat stilului nostru de viata, simplifincandu-ne ziua.

Imbracamintea se potriveste programului nostru incarcat, oferind posibilitati multiple de a fi combinata, sau lasandu-ne libere sa o purtam asa cum dorim.

Folosirea acestor culori care „normal“ nu se potrivesc, face ca moda acestui sezon sa ne scoata in evidenta si, prin combinatii destepte, sa devenim unice.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • sorry, am votat fara sa vreau, chiar regret votul meu pt ca site-ul mi se pare varza..

 • posticescu madalin

  suntetzi naspa d tot……chiar nu mi se pare deloc mijti ceea ce avetzi……mai trebuie lucrat ,ult…pt k acest site sa fie vizitat

 • Icewoman

  in primul rand acest site este adresat femeilor, iar dak nu iti convine ce este scris pe el poti sa nu mai intri

 • posticescu madalin & una.. pfff… draga si dragul meu… dak nu le aveti cu moda si va place sa va imbracati in clasicul stil banal lipsit de gust… lasa`ti interesatii d moda si bun gust sa viziteze site`ul fara sa se oripileze de comentariile fara bun gust ale unor manelisti sau tarani care nu vad moda decat in manele… pup

 • nyko_kool

  pai normal ca unora li se pare “naspa”ca habar nu au ce vrea sa insemne aceea tinuta haute couture in alabastru cu topaz….

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.