Clipele noastre frumoase

Author: DeeA

Incearca sa-ti amintesti mereu de tot ce am trait impreuna, zilele noastre impreuna, noptile fierbinti, retraieste clipele noastre frumoase, nu le lasa sa moara! Totul era asa frumos incat am uitat ca am un suflet, am uitat ca exist, am trait numai pentru tine.

Asa s-a lasat noaptea de catifea peste viata mea. As vrea sa pot sa dorm, sa visez la clipe minunate si la ingerul care si-a frant aripile pentru mine. Ingerul meu… ar trebui sa lase totul asa cum este, sa lase linistea sa ma copleseasca, visand la departari.

M-am pierdut pe mine, nu mai simt decat un gol imens care adanceste prapastia din jurul meu.

Alerg in noaptea vietii mele, in noaptea sentimentelor nestiute de nimeni, le duc cu mine si e din ce in ce mai greu, totul devine mai complex.

Ce bine ar fi sa pot dormi, poate as regasi farame din viata mea pe care sa reconstruiesc existenta amortita in noapte.

Am plecat si n-am regasit decat tristetea clipelor de singuratate… am pierdut iarasi totul pentru a ma regasi pe mine incercand sa fiu asa cum am fost odata.

Am lasat invidia sa va infranga sentimentele si am renuntat la lumea mea, la sensul unei vieti peste care acum a cazut noaptea.

Imi pare rau ca n-ati inteles decat sa va razbunati. M-am gandit mai profund la toata prostia omeneasca, la ipocrizia si ura nejustificata. Am incercat sa va inteleg, v-am lasat sa faceti ce vreti pentru a vedea unde o sa ajungeti.

Acum am ajuns la un alt stadiu, in care totul pare mai normal si lucrurile s-au mai asezat pentru mine, iar tot ce ganditi si ce faceti ma lasa rece, stiind ca nu sunteti capabili sa intelegeti mai mult decat atat.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.