Nedumeriri omenesti

Author: Alexssandra

Care e tot sensul asteptarii din aceasta viata pentru un om care ti-a fost in fata si apoi, nici tu nu ai habar cum a disparut?!

Ma intreb cum de te-am lasat atata timp fara sa imi stii sentimentele? De ce am crezut ca le intelegi, le simti?

De multe ori credem ca tacerea face cel mai bine, ca daca respectam dorinta celuilalt inseamna respect, ca daca el zice nu asa trebuie sa fie – fara sa intrebam, fara sa cerem explicatii – dar cu noi cum ramane, cum ramane cu dorintele noastre, cu ceea ce simtim? Cine ni-l mai aduce inapoi pe cel drag? Ce-ar trebui sa mai facem dupa toate cate le-am facut… si au fost in zadar?

Nu e el cel cu care trebuie sa fim? E doar proiectia imaginatiei noastre? Si totusi de ce ne gandim atata timp la acea persoana… si nu mai vrem sa fim cu nimeni si nu ne mai pasa de nimeni?

De ce nu iti raspunde la scrisoare cand subiectul devine important? De ce te dezamageste si apoi isi cere scuze? De ce i le accepti? De ce continui?

De ce ajungem sa comitem greseli de care ne miram vazandu-le facute de altele? Iubim? Ne pierdem personalitatea? E pentru ca in dragoste intelegem ca nu exista mandrie ci dai totul pana la refuz…?

Pana la urma poate e vorba, drept solutie, de a accepta asa cum este ceea ce este, de a nu te mai gandi si a lasa lucrurile sa fie, caci se aseaza, trebuie sa te faci ca nu le dai improtanta… si poate ca intr-o zi va fi asa cum vrei, va veni la tine, isi va cere scuze si va intelege ca a pierdut ani importanti pentru a se intoarce la cea la care tine cu adevarat si care a tinut la el… dar daca e prea tarziu?… Daca e doar un final dintr-un film, in fond nimic legat de realitate?

Sa asteptam… sa ne continuam viata in sentimente ipocrite traind cu unul si gandindu-ne la altul care s-a casatorit? Si de ce a facut-o… asa, deodata, cand iti spunea ca de abia dupa 30 urmeaza sa se casatoreasca?… Cine ne va ajuta sa intelegem… de ce unii primim toate astea desi nu am gresit? Poate totusi am gresit in alta viata!

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 • cata dreptate,cat adevar !?dar,oare,constientizam vreodata ca dragostea doare ??imi spunea cineva odata ca dragostea inseamna suferinta …oare asa sa fie ???atunci de ce iubim ??

 • cate sau spus ,cate sau dus ,nu ne mai doare ,…..s-a batucit bine inima ,s-a batucit bine sufletul…unde sau dus toate cate sau spus ?? in uitare…..

 • roberta

  cine poarta vina unei iubiri care a fost si nu mai este.De ce ne place sa ne chinuim cu aduceri aminte cand totul ramane acolo ,undeva ,canva si nu se mai intoarce.Doare….?Fireste,dar e cel mai bun semn ca nu ai ramas prizoniera sentimentelor ce nu se mai intorc….hai…du-te mai departe….e mai bine si…durerea va fi mai mica

 • Ramona

  Cand primesti ce primesti,fie ca e bine,fie ca e rau,nu o poti lua ca pe o pedeapsa ci pur si simplu o iei ca un lucru firesc ce trebuia sa se intample pentru a te ajuta sa intelegi ca poate viata ta e alta,poate sa te invete sa lupti pt ce iti doresti sau poate chiar sa te invete sa treci peste orice obstacol in viata ta. Daca nu inveti sa depasesti,sa ierti,sa speri si sa crezi degeaba traiesti,vor fi clipe de viata irosite si totul pt ce pt o obsesie,o incapatanare? nu merita sa traiesti fara bunatate,fara iertare,speranta,iubire si pt a le a avea trebuie sa le oferi!

 • gurita s.

  Dragii mei:sa stiti ca toata iubirea trece prin stomac.Catativa o persoana cu suflet bun si bani cit de multi sa rezisti la toate cite intilnesti in viata!!!frumusetea conteaza mai putin,si sfatul meu este sa va mai duceti si pe la biserica sal cautati pe dumnezeu,ca fara edl nu existati.Bine?

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.