Clipa ciudata

Author: DeeA

Pot spune ca am ajuns la o rascruce de drumuri. Pe unde sa o iau?

As vrea sa cred din nou ca este cineva langa mine, cineva care nu ma minte, cineva care imi vorbeste din suflet. Este oare posibil sa fie adevarat? Am prea multe indoieli si mi-e teama sa mai sper pentru ca nu vreau sa sufar din nou.

Sa aleg sa-mi deschid sufletul in fata cuiva? Cat de mare ar fi riscul?

Ma invart printre dezamagiri de atata timp, le ocolesc, dar se agata mereu de mine. E normal sa nu ma astept decat la inca o deziluzie. Cate se vor mai aduna ca sa-mi acopere sufletul?

Insa, neasteptat, numai pentru o clipa, o clipa extrem de ciudata pentru mine, mi-am dorit sa nu fi trecut prin toate astea, sa fiu altfel decat sunt acum, sa pot fi vesela, sa pot avea pe cineva langa mine.

Incerc sa inteleg de ce ii pot ajuta pe altii, de ce pot sa-i sprijin, sa le ofer incredere, sa-i ascult, dar, in schimb, pentru mine nu pot face nimic.

Pe drumul meu singuratic, presarat cu dezamagiri, griji, obstacole, umilinte si deziluzii, ma gandesc daca intr-adevar va exista un sfarsit, un punct in care sa ajung si sa raman acolo.

Ce mult as vrea sa cred ca totul va fi bine pana la urma… Dar cine ar avea nevoie de o fiinta in sufletul careia sunt sute de cicatrice de durere, sute de amprente ale dezamagirilor, sute de imagini ale viselor pierdute?

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

  • da’mi un mail pe nura_n3f3rtiti@yahoo.com si o sa vb despre asta dak vrei.si eu am trecut prin ceva asemanator.astept un mail de la tine.cateodata e usor sa vb cu strainii crede’ma….

  • claudia

    Parca as fi eu cea care a scris randurile acelea. Adesea simt ce ai scris tu acolo si probabil ca simti in perioada asta. Daca vrei sa stam de vorba, da-mi un mail. Ai grija de tine.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.