Doar un om

Author: Alina Calancea

Dragul meu, stiam ca acum sau dupa, aceasta intrebare a ta ar fi putut sa fie. In fond, intre randuri, e ceva timp de cand faci asta: mereu, intr-un mod neinteles, incercand sa incalci orice concept.

De o mie de ori ti-am spus: o prietenie nu trebuie sa se transforme intr-o istorie de dragoste pasionala. Hai ca exageram; am trecut de limite deja; suntem amicii care atat de mult plimbandu-ne ne-am tinut de mana, lucru ce-l fac mai mult iubitii.

Da, e inutil sa ne jucam cu cuvintele! Rolurile societatii sunt bine distinse: prietenia dintre barbati si femei e mereu insemnata cu o linie subtire, in orice timp poate sa se rupa sau sa cazi de pe ea. Tu cu un prieten bun nu ai sa mergi tinandu-te de mana, unde eu, o femeie, as putea s-o fac la maximum, ar putea fi coniderat usor straniu, nu? Doua femei mergand la brat nu e nici o surprindere, pe cand doi barbati, e ceva dubios.

Ce vreau sa-ti spun cu asta? Vreau sa-ti spun ca stiu foarte bine unde vrei sa ajungi tu si unde nu vreau sa ajung eu. Ma
consider doar amica ta draga, care ma simt mult atasata de tine, care ma plimb cu dorinta la brat cu tine,care pot chiar sa te cuprind sufleteste, dar nu mai mult.

Si, daca un oarecare gest al meu te-a facut sa-ti imaginezi ca va fi un alt gest din partea mea, atunci sa stii ca ai comis cea mai tipica greseala dintre erorile barbatilor: aceea de a te gandi ca atractia “sufleteasca” trebuie sa inghita unicul drum, acela care conduce la pat.

Nu ma miri, pentru ca, nemaidorindu-ma, esti doar un om.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.