Interese

Author: DeeA

Am auzit multi barbati spunand despre femei ca urmaresc anumite interse, ca vor sa-i prinda pentru ca au bani, masina, casa si asa mai departe. Sunt uneori de acord, unele femei asa sunt, nu dorescc decat sa gaseasca un barbat care are bani, eventual o vila, o firma si o masina superba.

Insa s-a gandit cineva ca exista si femei care au tinut in spate un barbat, o casa si toate cheltuielile pe care le implica o casnicie? Asa cum se spune despre femei, pot sa va asigur ca exista si multi barbati care au interese, care se casatoresc din interes. Care traiesc pe spinarea unei femei, fara sa aiba nici cea mai mica jena.

La un moment dat, pentru o femeie, situatia devine umilitoare. Incearca sa aduca bani ca sa fie totul bine, incearca sa faca tot ce se poate in casa: curatenie, mancare, zugraveala, absolut tot ce poate realiza prin fortele proprii, asteptand macar putina recunostinta.

Credeti ca o va avea vreodata? Nu! E numai o iluzie. Incerci sa faci totul pentru asa-zisa ta familie, sa il ajuti pe fiecare in parte. Ce multumire ai? Poti avea certuri mereu, tot din cauza banilor pe care el stie sa ii ia si sa-i duca cine stie unde, exista nemultumiri pana si pentru ca nu ai gatit ce isi dorea, dupa care totul se agraveaza ajungand la injuraturi si o mare lipsa de respect.

Cat vei suporta toate astea, cat timp vei mai fi o sluga pentru un om care nu vede ca existi decat daca are ceva sa-ti reproseze sau sa-ti ceara?

Intr-adevar, poti merge mai departe ignorand persoana care de fapt ar trebui sa fie langa tine, sa aiba grija de tine, asa cum ai si tu grija, care sa recunoasca tot ce faci pentru familia si casa ta. Dar iti dai seama din ce in ce mai mult ca acea persoana nu mai este omul pe care l-ai ales sa-ti fie alaturi.

Insa ramane mult timp in amintirea ta umilinta, lipsa de respect, certurile, reprosurile inutile, injuraturile, bruscarile. Te intrebi apoi pentru ce ai suportat toate astea? Pentru a face un om fericit? Pentru a avea pe cineva al tau?

Concluzia este una singura: ai facut orice pentru omul de langa tine, insa acea persoana te-a considerat un bun al lui, o fiinta datoare sa faca tot ce a facut, deci nu are de ce sa recunoasca faptul ca te-ai chinuit, iar in momentul in care intervine despartirea, vei fi considerata cea mai mare proasta de pe fata pamantului.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.