Casatorie si divort!

Author:DeeA

In viata unei femei, la un moment dat, apare un barbat care pare mai deosebit decat ceilalti, care se pare ca intruneste calitatile pe care ea ar dori sa le aiba jumatatea ei.

Daca relatia evolueaza frumos (de fapt, totul e frumos la inceput!) si se convinge ca si-a gasit sufletul pereche, este dispusa sa mearga mai departe, chiar daca au existat si niste mici certuri, ca intre toti indragostitii.

E destul de dificil sa faci un pas atat de important cum este casatoria. In primul rand, trebuie sa cunosti foarte bine barbatul care ti-a cerut mana, pentru a ajunge sa ai incredere in el.

Insa, oamenii se schimba, relatia nu evolueaza intotdeauna intr-o directie potrivita. Exista, de asemenea, relatii care decurg mult mai bine inaintea casatoriei, iar mai apoi se deterioreaza.

Cand ai ajuns in acest punct, cand intre doi oameni intervine obisnuinta, plictiseala, rutina, cand incep sa existe neintelegeri peste care nici unul nu vrea sa treaca, in acel moment trebuie sa te intrebi daca mai are rost sa continuati.

Poti sa investesti orice intr-o casatorie si sa incerci sa te agati cu disperare de ideea ca intr-o zi cel de langa tine va deveni persoana de care te-ai indragostit. Gresit!

Atunci cand ajungeti la certuri aproape zilnice, cand simti ca orice ai face, partenerul tau este nemultumit, cand incerci sa discuti despre problemele voastre si ti se intoarce spatele, nu mai e nimic de facut!

Poti incerca sa afli motivul, dar poate nu exista nici unul intemeiat. Exista insa nepasare si siguranta ca vei ramane cu el indiferent ce va face sau ce va spune.

Este greu sa realizezi de ce ati ajuns in situatia asta, mai ales ca ti-ai fi dorit cu totul altceva. Daca orice incercare a ta este inutila, chiar faptul ca vrei sa-i dai de inteles ca totul se va termina, nu mai are rost sa te cramponezi intr-o relatie care de fapt, nu mai exista.

Ce mai poti face? In afara de a cauta un avocat pentru divort?

O sa spuneti probabil ca e simplu, insa in momentul in care te desparti de o persoana (mai ales dupa o perioada lunga de timp) ai tendinta sa iti amintesti numai clipele frumoase petrecute impreuna.

Da, nu se poate nega faptul ca in orice cuplu exista clipe de tandrete, ca serile in care faceati dragoste erau minunate, ca te intelegea asa cum nu te-a inteles nimeni niciodata.

Toate astea au disparut inainte sa-ti dai seama si inima te doare pentru anii pierduti, pentru ca totul ar fi putut sa fie altfel.

Totusi, noptile de plans, durerea pe care o simti numai la gandul ca maine va urma o alta scena neplacuta, nu te vor ajuta cu nimic.

Mult mai complicat este cand la mijloc se afla un copil, dar trebuie sa te gandesti ca acesta trebuie sa aiba o copilarie frumoasa, nu sa auda in fiecare zi tipete, sau sa vada niste scene care il pot soca.

Intr-adevar, un proces de divort dureaza mai mult decat cununia civila de la sfatul popular.

Nu vei recupera anii pierduti, dar puteti avea o viata mai buna. In timp suferinta se va atenua, te vei linisti si gandul ca esti libera iti va da aripi.

Nu e un capat de lume si poti gasi puterea sa mergi mai departe si chiar s-o iei de la capat. Vom fi alaturi de tine pentru orice sfat sau intrebare.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.