Cea mai fantastica fotografie!

Fotografia a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23-a saptamana de sarcina.

Fotograful nu se gandea ca va realiza cea mai importanta fotografie din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana.

In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei, efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul medicului.

Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul argument impotriva legalizarii avortului.

Manuta care a cucerit intraga lume, este al lui Samuel Alexander, care s-a nascut la 28 decembrie, anul trecut. Daca ne gandim, ne dam seama cat de vulnarabila este viata unui om.

Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, de aceea au decis sa-l opereze in interiorul uterului. Dupa operatie uterul a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.

Prezenta fotografie este considerata cea mai importanta fotografie din domeniul medicinei. Samuel este cel mai tanar pacient care a fost supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms intr-o zi va avea posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 • vizitator

  uuuu tre sa ai sange sa vezi asa ceva!

 • am vazut filmarea operatiei, si apoi baietelul.kiar miracol.

 • ALT VIZITATOR

  SUPER EMOTIONANT! MIRACOL … CU SIGURANTA!

 • irina

  nu pot sa inteleg deloc femeile care fac avorturi…ce fel de constiintza au? mai pot dormi noptile? vai de sufletu’ lor chinuit! cred ca daca era cazu’ copilashului Samuel la noi in Romania nu se facea nimic pt el ci pur si simplu exista alta solutie ….CIURETAJU!

 • Michelina

  oau…coplesitor!mi s-a facut pielea ca de gaina!…nu am auzit povestea asta pana acum!cum pot sa vad si eu filmarea, Alt vizitator?cum pot face rost de ea?…

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.