Salata cu cascaval, salam si sunca

Ingrediente: 2 morcovi, sare, 500 g cascaval, 200 g sunca fiarta taiata felii, 100 g salam, in felii subtiri, 2 lingurite otet, 4 lingurite ulei, piper negru macinat, 1 salata mare verde, 2 oua fierte tare

Mod de preparare

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg.

Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri.

Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei sare si piper se prepara un sos cu care se marineaza salata si se lasa 2 ore sa se intrepatrunda bine.

Se desfac frunzele de la salata si se aseaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in lungime si se orneaza salata cu ele.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.