Penne alla Carbonara

Ingrediente: 200 g paste fainoase “Penne”, sare, 100 g slanina afumata (“Parcetta”), 2 linguri ulei de masline, 75 ml vin alb sec, 2 oua, 30 g cascaval ras (“parmezan”), piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Pastele fainoase se fierb in apa sarata si se lasa sa se scurga.

In acest timp se taie slanina in cuburi mari si se prajeste in ulei. Se stinge cu vin alb, apoi se lasa sa fiarba cateva minute.

Intr-un castron se amesteca ouale cu cascaval, sare si piper.

Se amesteca sosul cu slanina, apoi se adauga ouale, cascavalul si pastele fainoase. Deasupra se presara piper.

Se consuma cu salata “ghetar” cu rosii.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.