Chec aperitiv

like breadIngrediente: 300 g de faina, 100 g salam (de orice fel), 100 g de cascaval, 4 oua fierte, patrunjel verde tocat, 15 g de drojdie, sare

Mod de preparare:

Se face un aluat din 300 g de faina, 15 g de drojdie, sare si apa cat cuprinde pentru a se obtine un aluat ceva mai tare. Se lasa la crescut.

Intre timp se da cascavalul pe razatoare, se taie salamul cubulete mici, se dau si ouale fierte pe razatoare, se adauga patrunjelul tocat si se amesteca toate cu aluatul, pana ce aluatul se omogenizeaza. Se mai lasa la crescut vreo jumatate de ora.

Se incalzeste cuptorul si se unge o tava de cozonac cu ulei sau margarina. Se pune aluatul in tava si se mai lasa sa creasca inca 15-20 de minute, apoi se da tava la cuptor si se coace 35-40 de minute. Se consuma cald sau rece, taiat felii.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.