Timid! La revedere?

In afara de femeile care sunt un fel de magnet pentru barbati, majoritatea femeilor nu vor un barbat foarte increzut si care crede ca este cel mai tare. Dar daca barbatii timizi sunt foarte atragatori atunci de ce nu ii vaneaza toate femeile?

Niciodata prima miscare

Femeile vor ca barbatii sa le ceara intalniri, sa faca planul unei seri si sa le sarute atunci cand se asteapta mai putin.

Stiu ca risti atunci cand esti indraznet, dar daca refuzi sa faci prima miscare vei ajunge nicaieri intr-un ritm foarte rapid. In plus fata de lipsa initiativei, barbatii timizi sunt in general mai pasivi si un barbat care este indiferent si incearca intotdeauna sa multumeasca poate deveni iritant, chiar daca are poate cele mai bune intentii. Nu ezita sa iti comunici parerile sau opiniile, daca ai asa ceva.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

  • dr_psy

    Cum am devenit timid?
    Fiind refuzat mereu. Deci, timizii nu sunt siguri pe ei deoarece au anumite probleme de socializare sau alte probleme, nu deoarece sunt “dragalasi”. Am cunoscut un astfel de asa-zis timid. Nu dorea de fapt decat sa vada daca “pica proasta”! Daca pica, era bine, daca nu, la fel de bine caci el avea inca una acasa.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.