Tendinte primavara-vara 2006

Dupa cum se stie, moda e schimbatoare si fiecare sezon vine cu tendinte noi in ceea ce priveste coloritul, materialele, accesoriile in voga. ROMEXPO si-a propus sa va tina la curent cu aceste evolutii, astfel ca, incepand din acest an, ne va desfata cu doua editii dedicate modei, una de primavara si alta de toamna.

Expozitia de la sfarsitul lunii februarie a prefigurat tendintele sezonului primavara-vara. Ca in fiecare an, oferta expusa s-a anuntat a fi extrem de atractiva atat pentru comerciantii si reprezentantii marilor lanturi de magazine, cat si pentru publicul larg, toti avand posibilitatea de a intra in contact direct cu producatori si importatori din acest domeniu.

Firme de renume din tara si din strainatate si-au dat intalnire pentru a confrunta cererea si oferta si pentru a da celor interesati prilejul de a alege cele mai noi creatii vestimentare, pentru orice buget.

Evenimentul Modexpo din aceasta primavara, la care au participat peste 120 de firme din sapte tari (printre care se numara Italia, Germania, Marea Britanie).

“In aceasta primavara tinuta la moda va fi compleul format din pantaloni trei sferturi si jacheta scurta cu doua randuri de nasturi”, spune Liliana Turoiu Udrea, presedintele Asociatiei de Moda si Design din Romania.

De asemenea, adauga ca in voga pentru acest compleu sunt dungile alb-negru, alb-albastru cu accente de rosu. “Nasturii sau epoletii pot fi rosii”, spune Turoiu Udrea.

“Se poarta bluzele din sifon, matase sau bumbac cu textura creponata cu aplicatii de volane inspirate din stilul victorian, care sunt asortate cu fuste pana la genunchi cu volum mare, cu aplicatii de dantele din diferite texturi si latimi, la granita cu stilul etno. ”

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.