SAGETATOR – UN SPORTIV (22 noiembrie – 20 decembrie)

La dracu` cu rafinamentele intelectualo-erotice si perversiunile! Inzestrat cu o sexualitate foarte sanatoasa, n-aveti pofta sa va complicati viata. Pentru voi, dragostea trebuie facuta cu bucurie si buna dispozitie si cu asta, gata. Entuziast, aprins, energic, luati cu usurinta conducerea operatiunilor, pasivitatea fiind o atitudine total straina firii voastre.

Fiinta prin excelenta fizica, va veti inmulti actele de bravura. Pozitiile acrobatice va excita in mod deosebit, pentru ca reprezinta o forma de sfidare. In schimb, partenerul nu trebuie sa spere din partea voastra cuvinte dulci, soptite la ureche sau mangaieri languroase. Pasiune – da, tandrete – nicidecum. Si-apoi, cheltuiti atata energie in timpul zbenguielilor amoroase incat nu va trebuie prea mult sa adormiti bustean dupa stralucite performante!

Esti Sagetator? Atunci, dragostea, ca si intreaga lume, risca sa te plictiseasca. Acelasi lucru, daca sunteti Gemeni. De acord: din cand in cand, va place tare mult sa faceti dragoste intr-un pat si cat mai simplu cu putinta. Dar va plictisiti iute de rutina. Atunci, chiar va uitati confortul, sunteti gata sa incercati orice, inclusiv pozitiile cele mai acrobatice.

Visul vostru: sa experimentati una cate una, pozitiile din Kamasutra. Sa stiti, unele semne, avand supletea si forta fizica cerute de cele mai multe dintre aceste zboruri inalte, vor fi capabile sa raspunda asteptarii voastre. Altele, dimpotriva, risca pana la urma sa-si scranteasca un umar!

Caracteristicile zodiei Sagetator

Semn – Semn de foc, schimbator, cardinal – masculin, extrovertit.
Planeta – Guvernat de planeta Jupiter
Verbul reprezentativ – “A vedea”
Dominanta – Cunoasterea
Atuuri – Intuitie
Calitati – Sinceritate, optimism, entuziasm.
Defecte – Nechibzuinta, impulsivitate, nerabdare.
Piatra norocoasa – Turcoaz
Metal – Cositor
Culoarea norocoasa – Purpura
Ziua norocoasa – Joi
Cifre norocoase – 2 si 7
Locurile norocoase – Spatiile deschise, exterioare.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • Sunt sagetator….si NO WAY…eu ma sa ma plictisesc?:))…mda…eventual de e una dupa un accident cu stalpul…dar pana acuma nu a fost cazul, si nici plangeri nu am avut
    Anyway, nu prea cred in asemenea “chestii” dar daca asa se zice…poate eu is sagetator corcit:))…(sunt in decada 20)
    Numai bine

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.