Otetul de mere

Un tratament naturist benefic pentru multe parti ale organismului este cura cu otet de mere. Se bea, la fiecare masa, o lingurita de otet de mere intr-un pahar cu apa, cu inghitituri mici, in timp ce mancati.

Tratamentul este benefic pentru tartrul dentar, pentru unghii, care devin astfel mai tari, disparandu-le petele albe. Reduce si caderea parului, care revine la normal. Are efect si la hemoroizii deschisi, combate constipatia.

Pielea devine mai sanatoasa, curata, iar tenul proaspat.

Stimuleaza digestia, impiedica arsurile la stomac si formarea gazelor, are influenta favorabila asupra temperaturii organismului, reduce sensibilitatea la frig.

Este eficace impotriva racelilor, gripei, sinuzitei, scade temperatura, febra cedeaza dupa administrarea unei lingurite de otet plus 2 picaturi de Lugol intr-un pahar cu apa, dimineata, la pranz si seara.

Impotriva ametelilor cauzate de schimbarea pozitiei corpului, a ametelilor cu stari de greata, cu zgomot in urechi sau a senzatiei ca lucrurile din casa se invartesc, se recomanda tratamentul cu otet de mere timp de 2 saptamani, pana la 1 luna.

Cauza acestor ameteli este reactia alcalina a urinei. Cand devine acida, ameteala scade sau dispare.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.