GEMENI (21 mai – 21 iunie)

“NU TE ENERVA”

Cum e zodia asta?

Cei mai vioi si mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt si cei mai lipsiti de obsesii si de manii.

Ce “PASARELE” are?

Daca dragostea pentru informatie, comunicare si miscare ar putea fi catalogata drept “fixatie”, atunci cam asta ar fi meteahna lor. Si inca ceva: se feresc de oamenii prosti, neindemanatici si inceti. Dar, de-aici si pana la obsesii, e cale lunga. De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante?

Tiparele rigide nu sunt de ei. Spirite libere si democrate, li se pare absolut aberant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nici o problema, se reorienteaza cat ai clipi. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudatenii, dar, in general, nu sunt deranjante. Se mai supara uneori, insa le trece repede.

Cand face urat?

Cu ei, nimic nu e batut in cuie. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu de prins, Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • se potriveste f bine…intr-adevar sunt cam superficiala din cauza ca nu ma prea pot concentra la ce se intampla ..si sunt si o fire curioasa, agitata, prietenoasa…obsesii nu prea am

 • intr-adevar,cu trecerea timpului incep sa ma asociez tot mai mult tiparului in care se incadreaza geamanul,desi tind cateodata sa duc lucrurile la extrem pana la a face obsesii,imi trece repede si nu lasa urme…

 • :). Scurt si la obiect. Sunt curioasa daca aceasta caracterizare e facuta chiar de un geaman pt ca e perfecta:)). Mai erau chestii de spus, dar e marfa si asa:)

 • Natalia

  da intradevar sunt asa ,,,,e drept ce e descris despre aceasta zodie

 • Laurentiu

  eu sunt zodia balanta am o geamana cu 2 fete care i place sa alerge dupa doi iepuri odata

 • DanNy

  Este cam adevarat ce se vorbeste pe aici:)

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.