Cum sa-i spui ca este un amant jalnic?

Tipul arata formidabil, e amuzant, bun, generos, are tot ce ti-ai dori la un partener. Dar in pat este o nulitate. Spune-i. Suna urat dar e un lucru pe care trebuie sa-l faci.

Imagineaza-ti ca sunteti impreuna de doua luni si veti avea prima cearta. Esti deja frustrata sexual si acum ai devenit nervoasa, ce crezi ca o sa spui? Normal: „Nu esti bun de nimic!“. Il vei pierde pentru totdeauna, deoarece ii vei zdruncina increderea in sine. Exista si alte modalitati de a-i spune acest lucru, fara sa risti terminarea relatiei.

Nu-i spune direct ca este un amant jalnic. Spune-i ce iti doresti, nu ce nu-ti doresti. Acest lucru se poate face si fara a scoate un cuvant. Cand face ceva care iti place da-i de inteles printr-un geamat mai prelung decat de obicei. Spune-i cat de bine te simti si ca vrei sa fii atinsa in acest fel. Nu faci numai sa-l lasi sa inteleaga ce iti doresti, ci veti incepe sa discutati despre sex in dormitor, ceea ce va aprinde pasiunea intre voi.

Acelasi lucru poate fi aplicat pentru ceea ce nu-ti place. Daca e prea grabit, spune-i ca iti place cand te mangaie bland. Ghideaza-l pentru a face ce iti place, conducandu-i mainile, buzele sau soldurile spre locurile unde vrei sa fii atinsa. Poti incerca sa-i apesi soldurile pentru a ajunge acolo unde vrei si pentru ca miscarile voastre sa intre intr-un tandem.

De asemenea, e bine sa incercati pozitii noi. Daca va treziti mereu in pozitia misionarului, sugereaza-i ca poti sta deasupra, sau cu spatele la el. Este o modalitate destul de interesanta de a va cunoaste dorintele fara a-i spune partenerului ca nu are imaginatie in pat.

Trebuie sa vorbiti despre asta. Partenerul tau nu-ti poate citi gandurile si nu te astepta sa ghiceasca ce doresti fara sa-l ajuti putin. Poti juca un rol care sa-l faca sa intre in jocul tau si sa abordati o discutie despre sex.

Aminteste-ti ca incerci sa-i spui ca nu esti satisfacuta de partidele de sex, asa ca nu face altceva decat sa discuti cand ajungeti in dormitor. Ia o sticla, doua pahare si discutati o data pentru totdeauna.

Iti amintesti de prietena noastra la nunta careia am fost? M-am intalnit cu ea astazi si mi-a spus ca a divortat pentru ca a gasit un amant mai bun. Poti crede asa ceva? Sper sa nu ajungem niciodata in situatia asta. Sper ca nu ma vei parasi pentru ca nu esti fericit de relatia noastra sexuala. Cred ca ar trebui sa ne straduim mai mult. Sunt o gramada de lucruri pe care am putea sa le incercam. M-am gandit la ce am putea face. Ce zici? De ce sa nu facem fiecare cate o lista cu lucurile care ne plac si pe care sa le punem in aplicare?

Acum ati inceput sa vorbiti despre sex si in afara dormitorului. Ar trebui sa va fie mult mai usor. Insa nu va opriti sa discutati despre ceea ce va doriti chiar daca viata sexuala s-a imbunatatit simtitor. Veti face mult mai multe progrese in acest fel decat daca ati vorbi sincer despre insatisfactie.

Ar trebui, cand ati ajuns in acest punct, sa va cunoasteti dorintele si sa invatati ce doriti unul de la altul. Ganditi-va si la cat de bine va veti distra impreuna. Succes!

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.