Barbati timizi, dar atragatori

Desi se pare ca femeilor le plac barbatii siguri pe fortele lor, majoritatea doamnelor prefera tipul de om linistit, care sta in banca lui, si ii place mai mult sa asculte decat sa vorbeasca.

Acest lucru este partial adevarat; timiditatea poate fi atractiva, dar desigur, prea mult din orice strica.

Poate ca tu ai fost tipul de barbat timid care statea intotdeauna in spatele clasei sau tipul rusinos care vorbea doar atunci cand cineva il intreba ceva.

Barbatii timizi pot fi atragatori. Dar o data ce baiatul timid s-a maturizat, a descoperit ca femeile se simteau atrase de el.

Surprinzator? Un tip timid poate sa atraga din cauza atitudinii misterioase pe care o are. Cu cat vorbeste mai putin despre el, cu atat acest mister se amplifica.

Si barbatul care sta singur la bar poate fi interpretat ca un singuratic, care se opreste pentru ceva de baut si dupa aceea urca pe calul sau.

Femeilor le place sa il faca pe barbatul rezervat sa vorbeasca despre el insusi. Ele cred ca in acea personalitate inchisa se afla un animal salbatic, care asteapta sa fie imblanzit.

Este un lucru comun ca femeile sa sa mandreasca cu aceasta deschidere a personalitatii unui barbat timid si sa incerce sa-l schimbe, sa devina un leu atunci cand sunt cu ele.

Timiditatea poate fi considerata si modestie, cand un tip retras se ascunde intr-un grup si refuza sa iasa in centrul atentiei. Desi timiditatea poate deveni atragatoare pentru sexul opus, cateodata este pur si simplu enervanta.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

  • liviu

    E super articolul nota 4 😀

  • alexa

    mie mi se intampla des sa ma simt atrsa de un barbat timid…doar gandul la ce “animal salbatic”as putea sa descopar dincolo de privirea de caprioara ratacita ,ma face sa ma gandesc…..departe…departe…

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.