MONOCHROME CHIC la înălţimea unei platforme

incaltaminte varaÎn această vară, ECCO vă propune să acordaţi prioritate confortului, mai presus de toate şi să îmbrăţişaţi o ţinută monocromă sau în combinaţia alb-negru, împreună cu colecţia de sandale cu platformă ECCO TOUCH PLATEAU.

Pentru vara anului 2017, designerii au reinventat aspectul unei ţinute monocrome prin geometrii complexe şi contraste simple, găsind putere în încălţămintea cu platforme. Cu un design minimalist şi cele mai noi tehnologii în materie de confort, ECCO TOUCH PLATEAU este sandaua ideală pentru weekend sau pentru fiecare zi. Talpa tip platformă de 45 mm din poliuretan direct injectată este rezistentă şi confortabilă, iar căptuşeala şi branţul din piele asigură climatul perfect pentru piciorul tău, indiferent de temperaturile de afară. În plus, sunt uşor de purtat având suport pentru călcâi.

Confortul imbatabil este combinat cu minimalismul scandinav, pentru a crea un stil contemporan care să facă faţă cu brio unui stil de viaţă agitat. Iar luxul este uşor de atins, atunci când aceste sandale elegante cu platformă sunt asortate cu piese vestimentare din ţesături feminine.

Colecţia se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center