Osteoporoza, boala oaselor fragile poate fi tratată acum cu Tehnologia Nanopulse Papimi

tratament osteoporozaOsteoporoza, numită de către medici şi epidemia silenţioasă afectează cu precădere sistemul osos al femeilor. Pierderea cu uşurinţă a mineralelor esenţiale şi absorbţia îngreunată de nutrienţi provoacă în timp reducerea densităţii osoase. La femei, pierderea acesteia începe odată cu instalarea menopauzei, iar la bărbaţi apare între 20-40 de ani, peste 40% de femei fiind afectate de osteoporoza şi 20% din bărbaţi. Un lucru este cert: pe lângă brâul ortopedic şi exerciţii terapeutice, medicina integrativă aduce în lumina o nouă soluţie: tehnologia Nanopulse Papimi!

Global Wellness System, Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă, vine în ajutorul celor ce suferă de osteoporoza cu o evaluare holistică în baza căreia se stabileşte un protocol personalizat ce include întotdeauna tratamentul cu aparatul Papimi – o metodă eficientă şi rapidă pentru prevenire şi recuperarea în regim de urgenţă şi pe termen lung a pacienţilor cu probleme osteoarticulare sau musculo-scheletale inclusiv hernia de disc, spondiloza cervicală, artroza putând acum fi tratate.

Protocolul include şi o secţiune de depistare a intolerantelor alimentale, cauza inflamaţiilor din organism asociate de cele mai multe ori cu durere, la care se adăugă soluţii de remineralizare cu biodisponibilitate crescută, astfel cum sunt Biocean/Plasmă Quinton, considerată drept cea mai puternică sursa de săruri minerale şi oligoelemente, având compoziţia identică cu plasmă sanguină umană, produs descoperit de cercetătorul Rene Quinton ce a luat şi premiul Nobel.

„Cercetătorii care au realizat aparatul Papimi afirma că utilizarea acestei terapii în tratarea durerilor osteo articulare nu doar ameliorează durerea, ci permite şi condroprotectie, acţiune anti-inflamatorie de excepţie şi ajuta remodelarea osoasă. „Papimi” este un generator de impulsuri electromagnetice înalt pulsate cu perioada foartă scurtă de atac care nu se limitează numai la terapia durerii sau reabilitării, putând fi folosit şi pentru reglarea imunităţii, corecţia deficitelor energetice, fiind o primă abordare în afecţiunile oncologice. Alături de tratamentul cu Papimi în cadrul protocoalelor noastre includem Testul Imupro300 pentru depistarea intolerantelor alimentare care reprezintă cauza inflamaţiilor acumulate în organism, precum şi soluţii rapide de remineralizare a organismului astfel cum este Biocean/Plasmă Quinton, Huminiqum pe bază de acid humic şi fulvic sau Minerale Lipozimale“, declară Aurelia Dumitru, Director General în cadrul Global Wellness System.

Cum funcţionează Papimi în cazul problemelor de osteoporoza?

Câmpurile electromagnetice pulsate aplicate în mod corespunzător, proporţionate la nivelul întregului corp, au beneficii clinice clare în tratamentul bolilor osoase şi durerile asociate acestora, cauzate de multe ori de micro-fracturi în vertebre. În plus, durerile articulare cauzate de tasarea straturilor de cartilaj pot fi tratate cu succes, prin stimulare electrică. Terapia Papimi promovează unirea osoasă prin inducţie de curent electric, care schimbă permeabilitatea membranei celulare pentru a permite trecerea mai multor ioni, afectează activitatea intracelulară şi accelerează diferenţierea osteoblastelor. Tratamentul cu Papimi creşte, de asemenea, presiunea parţială a oxigenului şi transportul calciului, fiind astfel stimulată repararea şi creşterea cartilajului, prevenind măcinarea oaselor.

Papimi este cea mai nouă metodă non-medicamentoasa de îndepărtare a durerii din organism şi chiar cea mai revoluţionară care impune organismului să se refacă singur. Din moment ce osteoporoza este cauza neasimilarii de organism a mineralelor, cu precădere calciu, specialiştii în medicină homeopată au dezvoltat pe baza teoriilor câmpului magnetic acest aparat în scopul îmbunatăţirii calităţii vieţii omului modern. „Hoţul mut” fură organismului minerale şi îl privează de beneficiile lor, făcând oasele mai fragile şi scăzând imunitatea.

„Ceea ce îl face pe Papimi diferit faţă de celelalte aparate electromagnetice este că acesta pătrunde liber aproape peste tot în ţesuturi. Câmpul magnetic penetrant se modifica rapid. Se dezvoltă şi dispare brusc. Aceste câmpuri electrice induse nu ar putea pătrunde adânc în ţesuturi, din afară pentru că suprafaţa conductoare a unui ţesut (în conformitate cu legea lui Gauss) constituie un scut, cunoscut sub numele de “Scut Faraday” (Faraday’s Cage). Mai mult, un câmp electric nu pătrunde adânc într-un ţesut, datorită unui fenomen, cunoscut că fenomenul epidermic sau “efectul de piele” (skin effect). Singura cale posibilă pentru pătrunderea bio-energiei electromagnetice într-un ţesut, pare să fie utilizarea şi principiul brevetat al dispozitivului PAPIMI”, explica Dr. Cristina Popescu Medic Geriatru în cadrul Global Wellness System.

Care sunt primele semne ale osteoporezei?

Durerile de spate date de tasarea vertebrelor, scăderea în înălţime, postura cocoşată, mobilitatea scăzută şi greutatea în a ridica obiecte sunt câteva din semnele osteoporezei. Netratată la timp vă puteţi imagina ce urmează: durere, spitalizare, intervenţii chirurgicale, şi o lungă perioadă de recuperare, cheltuieli.

Dispozitivul Papimi stimulează osteogeneza celulară (creşterea şi repararea celulară), prin îmbunătăţirea procesului de osificare, stimularea osteoblastelor şi a prostaglandinelor şi reducerea osteoclastelor, soluţie total neinvaziva. O şedinţă poate dura între 60 şi 90 de minute şi sunt necesare minim 15-20 de şedinţe pe lună, timp de doua- trei luni pe bază de reevaluare.

Impulsurile magnetice unice înalt pulsate intensifică potenţialul celular prin creşterea permeabilităţii ionilor, prin urmare, îmbunătăţeşte transferul de energie către celule având ca rezultat reabilitarea totală şi îmbunătăţirea funcţionării normale a corpului. Prin câmpul magnetic prezent se intensifică respiraţia celulară, inclusiv refacerea ţesutului. Secretul succesului constă în caracteristicile impulsurilor magnetice emise. În mod specific, impulsurile au o durată foarte scurtă de atac (instantanee), însă sunt foarte puternice. Prin urmare, se atinge efectul la un nivel cât mai profund al ţesuturilor.

Impulsurile magnetice pătrund până la 15 cm în ţesut şi au un puternic efect antiinflamator, decontracturant, antialgic, reducând durerea prin modularea transmiterii semnalului dureros, încetinirea eliberării moleculelor proinflamatorii, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi restabilirea comunicării intercelulare.

Operarea dispozitivului este absolut sigură atât pentru pacient cât şi pentru utilizator. Mai mult de atât, aplicaţia este uşoară, fără dureri, non-invaziva, cu foarte puţine restricţii, se foloseşte deasupra hainelor, temperatura ţesutului expus nu creşte. A se nota faptul că după 20 de ani de utilizare nu s-au înregistrat efecte adverse ale aplicaţiei câmpului magnetic iar rezultatele au fost numai pozitive.

Prin urmare, întărirea oaselor prin şedinţe electromagnetice cu eliberare controlată cu Papimi poate fi urmată de expunerea la soare pentru 10-20 minute pentru a favoriza absorbţia vitaminei D, esenţială în tratamentul osteoporozei.

Pentru a funcţiona normal, organismul are nevoie de minerale şi dacă nu găseşte mineralele necesare în alimente, le va căuta în oase sau muşchi. Aşa se expllica numeroasele cazuri de osteoporoza.În asemenea condiţii, aciditatea creşte şi vitalitatea scade. Dacă utilizăm Plasmă Quinton (Biocean) pentru a iriga colonul, absorbţia în intestine se produce mult mai repede. Însă uneori în colon există inflamaţii datorită intolerantelor alimentare, intolerante care pot fi identificate şi înlăturate cu ajutorul testului de sânge impro300.

Care sunt afecţiunile în care Papimi mai este recomandat?

În general Papimi este recomandat în orice afecţiune asociată cu durere sau inflamaţie, cum sunt afecţiunile osteo-articulare şi musculo-scheletale, hernia de disc, spondiloza cervicală, ale afecţiuni ale coloanei, sciatica, tendinitele, endometrioza, fibromialgia, sinuzita, oboseala cronică, alergiile, astmul, artritele, afecţiuni ale vezicii urinare, insomnia, recuperarea postoperatorie, recuperarea sportivilor în regim de urgenţă şi este o primă opţiune în afecţiunile oncologice cu rezultate rapide în ameliorarea durerii şi susţinerea organismului prin creşterea vitalităţii, corecţia deficitelor energetice şi creşterea imunităţii.

Pentru programări la Global Wellness System sunaţi la +4(0)31 226.12.00 şi intraţi pe site www.gwsconcept.ro pentru informaţii suplimentare.
În perioada 15 iunie-1 august, vă invităm să accesaţi OFERTA PACHET TRATEMENT „TERAPIA RAPIDĂ A DURERII CU PAPIMI” la preţul SPECIAL de 500 de lei (redus de la 1000 lei) pentru 10 şedinţe care includ Terapie personalizată cu Papimi, Terapia manuală, Laserterapie şi Acupunctură fără Ace pe baza Testului Accugraph oferit gratuit!

Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă Global Wellness System a fost înfiinţat în anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina în care accentul se pune în primul rând pe acţiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cât mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite, îmbină medicină complementară cu medicina alopată şi au în vedere evaluarea holistică a stării de sănătate, precum şi protocoale de tratament personalizate cu produse şi tehnologii neinvazive, de cea mai bună calitate şi de ultima generaţie, inovative.

 
 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.