ECCO – noua colecţie de saboţi INTRINSIC TØFFEL

saboti ecco varaEcco, brandul danez de încălțăminte și accesorii din piele, anunță un nou plus față de linia sa ECCO INTRINSIC odată cu lansarea noii colecții de saboţi ECCO TØFFEL pentru primavară/vară 2016.

Ca urmare a succesului ECCO INTRINSIC din ultimele două sezoane, ECCO INTRINSIC TØFFEL continuă filozofia colecției de a te simți bine pe tot parcursul zilei, fără a fi nevoie să se facă compromisuri în ceea ce privește confortul sau stilul. În același timp oferă, de asemenea, o poftă de viață si de distractie pe tot parcursul verii. Luminos, elegant și respirabil, ECCO INTRINSIC TØFFEL dă startul distracției de vară și ținutelor lejere cu cea mai confortabilă încălțăminte.

Cu un design modern și un confort remarcabil, saboţii ECCO INTRINSIC TØFFEL sunt ideali pentru zilele petrecute pe plajă sau la festivalurile verii. În plus, talpa injectată oferă o poziție naturală a piciorului și de adaptare excelentă la sol. La toate acestea se adaugă o piele netedă superioară, cu proprietăți de rezistență la apă sărată, care îmbunătățește durabilitatea, în timp ce căptușeala textilă cu proprietăți de uscare rapidă oferă confort și respirabilitate.

Colecția de saboţi ECCO INTRINSIC TØFFEL este disponibilă într-o gamă variată de culori, de la alb la portocaliu pentru femei, de la albastru la negru pentru bărbați.

Colecţia de saboţi ECCO INTRINSIC TØFFEL este disponibilă în magazinele ECCO din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Brașov și Sibiu, precum și în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 
 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.