Intră şi tu în CONCURSUL Compeed®: Creează-ţi pantofii ideali şi Compeed® ţi-i transformă în realitate!

concurs pantofiÎn perioada 1 martie – 30 iunie 2016, Compeed® te invită la concurs pe www.pentrucapantofi.ro. Participă şi poţi câştiga, săptămânal, o pereche de pantofi având chiar modelul creat de tine.

Cumpără un produs Compeed®, intră pe www.pentrucapantofi.ro şi înscrie seria şi numărul bonului fiscal în formularul de concurs sau trimite-le prin SMS la 3773*. Ȋn fiecare săptămână, ai şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, chiar perechea de pantofi desenată de tine.

Dacă îţi place să te joci cu modelele, culorile şi materialele, Compeed® îţi oferă din nou şansa de a fi propriul tău designer de pantofi. Exprimă-ţi creativitatea aşa cum ştii cel mai bine, iar la final poţi chiar să câştigi perechea de pantofi realizată de tine pe www.pentrucapantofi.ro.

Nimic nu este prea greu sau imposibil pentru noi fetele atunci când purtăm perechea noastră preferată de pantofi. Iar pentru problemele picioarelor atunci când apar băşici sau bătături, avem mereu la îndemână un plasture Compeed® discret şi delicat, care rezolvă rapid problema.

Fii propriul tău designer şi creează-ţi pantofii ideali! Intră pe www.pentrucapantofi.ro şi Compeed® îţi transformă dorinţa în realitate!

 
 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.