Cele mai sigure genţi pentru banii şi documentele tale

caepisaTe-ai săturat să-ți fie frică de hoții de buzunare? Iată cum să le faci viața mai grea!

Prima “armă” împotriva hoților de buzunare este să porți o geantă cu fermoare și mânere sau bretele care nu sunt foarte lungi.

De ce? Pentru că hoții se pricep să taie bretelele unei genți atât de discret, încât tu nici măcar să nu observi acest lucru decât atunci când e prea târziu.

De aceea e bine să porți genți cu mânere, precum Carpisa Marita Princess sau Marzia Shopping, care sunt practice și totodată în pas cu tendințele modei.

Ca să reduci și mai mult riscul de a rămâne fără cardurile de credit sau documentele pe care le porți cu tine, cel mai bine e să le ții pe toate într-un card holder, pe care să-l păstrezi în buzunarul interior al genții. Astfel, chiar dacă hoțul reușește să-și strecoare mâna în geanta ta, nu trebuie să-ți faci griji că vei pierde zile întregi ca să-ți refaci actele. În acest sens, te va ajuta card holder-ul Marica de la Carpisa, un accesoriu colorat din jacard branduit cu celebra broscuța țestoasă “made in Italy”.

Aceleași sfaturi sunt valabile și în cazul bărbaților, pentru care Carpisa propune card holder-ul Bever, din material cu aspect de piele saffiano și interior din nailon. Este mai bine să-ți ții card holder-ul cu cărțile de credit în buzunarul intern al jachetei – e un loc mult mai sigur decât buzunarul de la pantaloni.

Nu ai încă o geantă care să-ți țină la adăpost banii și documentele? Vino să-ți alegi una din magazinele Carpisa din AFI Palace Cotroceni, Galeria Feeria Băneasa, Constanța City Park, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Timișoara, precum și online pe www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center