60 de căţei adoptaţi la târgul „Sunt salvat! M-au adoptat!”

dog adoptionAnimax, cel mai mare lanţ de petshop-uri din România, a organizat duminică, 20 octombrie, începând cu ora 13:00 târgul “Sunt salvat! M-au adoptat!”. Iubitorii de animale au adoptat 60 de căţei fără stăpân şi au donat aproximativ 5.000 lei pentru îngrijirea câinilor fără adăpost (banii fiind pentru hrană, vaccine şi proceduri de sterilizare). La evenimentul desfăşurat în spaţiul de joacă pentru câini Animax din parcul Herăstrău din Bucureşti au participat aproximativ 400 persoane.

“Evenimentul a fost un real succes, 60 de căţei găsindu-şi o familie în care să beneficieze de toată afecţiunea şi grija. Animax înseamnă în primul rând grija pentru animale, iar căţeii fără stăpân sunt primii care au nevoie de noi. Ne bucurăm că am putut să realizăm acest eveniment, iar bucureştenii au fost receptivi”, Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

La târg, asociaţiile pentru protecţia animalelor “Robi”, “A doua şansă” şi “Cuţu-Cuţu”, “Arca lui Noe”, “Nu mai esti singur”, “Ia-ma acasa” au oferit spre adopţie 150 de căţei iar 60 dintre aceştia au mers într-o familie. Dintre cei peste 400 de vizitatori ai târgului, mai bine de jumătate s-au arătat interesaţi de procesul adopţiei, solicitând informaţii de la personalul asociaţiilor prezente.

Evenimentul organizat în parcul Herestrău s-a adresat şi celor care au deja un căţel. Iubitorii de animale au participat la workshop-urile de dresaj oferite de Ringstar Club şi la Pet Tricks Contest şi au primit premii valoroase pentru participare şi implicare.

Reprezentanţii Synevovet le-au vorbit celor prezenţi despre importanţa sterilizării, ca parte esenţială din procesul adopţiei iar asociaţia Cuţu-Cuţu a a susţinut un seminar despre viaţa alături de un patruped, ce implică decizia de a adopta un căţel, oferind sfaturi utile celor care au luat un căţel acasă sau urmează să ia această decizie.

Valoarea totală a investiţiei Animax în acest târg se ridică la 10.000 euro, costuri de organizare: logisitică, promovare, premii pentru familiile care au adoptat şi diferite cadouri câştigătorilor concursurilor organizate în cadrul evenimentului.

Toţi cei care au adoptat un căţel au primit din partea Animax un chit de îngrijire şi hrană pentru o lună, iar partenerii Ringstar Club şi Synevovet au oferit vouchere cadou pentru servicii.

Animax este cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, deţinută de Pet Product. Cu o experienţă de 15 ani pe piaţa de profil, Animax oferă într-un singur loc toate produsele necesare creşterii şi îngrijirii animalului favorit. La începutul anului, Animax a creat un nou concept pentru animale, inaugurând în parcul Herăstrău un loc special de joacă pentru câini cu o suprafaţă de 800 mp.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.