FAST & FIXED – procedura implantologica pentru un zâmbet nou în 24 de ore

dentar implantGreen Dental, prima clinică stomatologică eco-friendly din România, pune la dispoziţia pacienţilor care au nevoie de mai multe implanturi dentare sau se confruntă cu perspectiva edentaţiei totale, sistemul de implantologie revoluţionar FAST & FIXED – o soluţie simplă, rapidă şi nedureroasă de înlocuire a dinţilor lipsă în 24 de ore.

“Conform statisticilor, 24% dintre români suferă de edentatie partiala sau totală şi foarte mulţi dintre aceştia renunţă la posibilitatea de a avea un zâmbet perfect din cauza costurilor, a timpului îndelungat de tratament şi a efortului pe care le poate implica realizarea mai multor implanturi dentare. Sistemul avansat FAST & FIXED este extrem de recomandat acestor pacienţi care îşi pot recapătă doar într-o sigură zi dreptul la o viaţă normală în care problemele dentare nu le vor mai crea disconfort”, a declarat Dr. Mihnea Constantin, specialist implantologie dentară în cadrul clinicii Green Dental.

FAST & FIXED este un sistem realizat în Germania ce presupune inserarea a şase sau patru implanturi dentare ce permit osului să funcţioneze ca un suport perfect pentru lucrarea protetică. Fiind mai lungi decât cele obişnuite, aceste implanturi cresc stabilitatea primară şi sunt conectate prin lucrarea protetică fixă, lipsită de tensiuni, cu sprijin exclusiv implantar. Datorită acestora, tratamentul permite crearea şi montarea lucrării protetice fixe şi totale în aceeaşi zi în care este realizată procedura de implantare.

Sistemul oferă numeroase beneficii pacienţilor. Printre cele mai importante se numără timpul redus de tratament şi costuri reduse cu până la 60% faţă de soluţia de tratament clasică. Pacientii au un nou zâmbet într-o singură zi şi un plan de tratament redus cu până la 7000€, prin reducerea numărului de implanturi dentare inserate şi eliminarea necesităţii tratamentelor auxiliare implantului dentar, precum adiţia de os sau lifting de sinus, care în mod normal ar fi fost soluţionate în decurs de un an.

De asemenea, cu FAST & FIXED pacienţii se bucura de un confort total şi de un rezultat 100% estetic. Rezultatul este foarte natural, estetic, iar soluţia elimină orice disconfort în vorbire sau masticaţie.

“Avantajele sistemului FAST & FIXED sunt incontestabile faţă de soluţiile alternative care sunt mult mai costisitoare, mai complexe şi mai dificil de suportat pentru pacienţi. Suntem încântaăi de implementarea acestui sistem în clinica noastră, care reuşeşte, într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile, să îmbunătăţească semnificativ starea de sănătate generală a pacienţilor“, a adaugat Dr. Oana Taban, Managing partner Green Dental.

Pentru mai multe informatii cu privire la sistemul FAST & FIXED accesaţi pagina dedicată procedurii pe website-ul clinicii la adresa: www.greendental.ro.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.