Terapia Durerii prin epiduroscopie!

EpiduroscopieEpiduroscopia – endoscopia canalului spinal – este o intervenţie endoscopică modernă şi eficientă, utilizată în diagnosticarea şi managementul durerii.

Epiduroscopia este folosită atât ca metodă de diagnosticare, prin vizualizarea patologiei în timp real, cât şi ca opţiune de tratament, permiţând tratamentul patologiei existente prin ablaţie cu laser.

„Epiduroscopia deschide noi căi de tratare a pacienţilor şi, folosită incipient, poate controla durerea înainte de instalarea cronicizării. Epiduroscopia poate fi folosită în tratamentul herniilor de disc, discopatiilor lombare, cicatricilor post-operatorii lombare etc.”, a explicat Dr. Palea.

Dr. Ovidiu Nicolae Palea este iniţiatorul unei echipe multidisciplinare de terapie a durerii, alcătuită din medici neurologi, neurochirurgi, ortopezi, psihologi şi, nu în ultimul rând, medici de recuperare medicală şi kinetofizioterapeuţi in cadrul clinicilor medicale ProVita – Diagnostic şi Tratament. Dupa absolvirea Universitatii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti în 1995, Dr. Palea s-a specializat în ATI si Terapia Durerii si a practicat medicina în SUA, la George Washington University Hospital, Washington DC. Revenit în ţară, a deschis prima clinică ProVita –Diagnostic si Tratament în august 2010.

ProVita este singura clinică ce abordează în mod complex pacientul cu dureri de spate, oferind toată gama de terapii minim invazive pe coloană – nucleoplastie, decompresii dirijate, discografii stimulate, IDET, ablaţii cu radiofrecvenţă. Le recomandăm pacienţilor tratamentul adecvat după un algoritm gradual, în funcţie de răspunsul personal, diminuând la minim riscurile şi invazivitatea procedurilor. Respectăm cu stricteţe indicaţiile de proceduri după ghiduri internaţionale şi suntem centru de pregătire zonal pentru cel mai mare lider mondial de aparatură medicală de specialitate – Neurotherm. Credem în instruirea pacienţilor vizavi de boala lor şi comunicarea cu întreaga echipă medicală implicată – neurolog, medic de recuperare, neurochirurg – esenţială pentru o practică medicală modernă.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.