Cum să citeşti o carte în 2 ore

Pare incredibil, nu-i aşa? Un bun cititor poate termina o carte într-o săptămână. Dar cum citim în mod normal? Simplu: pagină cu pagină, cuvânt cu cuvânt. Dar se poate mai bine de atât şi mult mai eficient.

Putem ajunge la o viteză de parcurgere de 25000 de cuvinte pe minut, comparativ cu numai 200 de cuvinte pe minut prin citirea clasică. Tehnica aceasta se numeşte “fotocitire” (photoreading). Photoreading este o tehnică nonliniara. Nu mai citeşti pur şi simplu cuvânt cu cuvânt, tehnica îţi va da “uneltele” să parcurgi o carte într-un timp proporţional cu valoarea ei pentru tine. Photoreading face de fapt cititul mult mai plăcut şi mai antrenant.

Poţi folosi citirea pentru orice tip de materiale: cursuri, articole sau chiar reviste. În România, cursurile de Photoreading sunt organizate de Connie Larkin, Executive Coach şi instructor Photoreading, certificat de Learning Strategies Company. Următoarele cursuri se desfăşoară în perioada 29-30 septembrie 2012, între orele 9-18, astfel încât participanţii să aiba timp suficient ca să se desprindă şi să acceseze paşii specifici şi tehnicile de fotocitire.

Connie Larkin organizează aceste cursuri de aproape 4 ani în România, cu rezultate excelente şi a avut până acum 250 de cursanţi. La curs participă între 6 şi 14 cursanţi. Connie este implicată în cursuri de dezvoltare profesională şi personală încă din 1983, conducând de-a lungul timpului cursuri şi seminarii pentru mii de oameni.

Mai multe detalii despre următorul curs de Photoreading şi modalităţile de înscriere găsiţi pe site-urile www.myphotoreading.ro şi www.connielarkin.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.